Brun – A2 Living Rattankurv rund, maxi low

699,00 kr.

Medlemspris: 559,00 DKK 

I Adiso har vi testet et hav af forskellige kurve, der kan tåle at stå ude og kan give ro, liv eller karakter. Den her runde kurv er lidt mindre – men stadig stor. Vi bruger denne kraftige kurv fra A2 Living til at plante stauder og blomster i. De kan hurtigt give liv og glød til et område, der ellers kan virke lidt tomt. Håndtagene er lavet, så de er gode at bære med – også når du for eksempel har fyldt kurven med brænde. Eller også så smider vi det, der ellers ligger og roder ned i den – og pludselig falder ro på. Det er det, naturmaterialer kan så godt – ikke?! Altså fremhæve det der gør os godt og nedtone alt det, der støjer. Prøv at forestille dig den hjemme hos dig – hvad vil du mon bruge den til?!

Ikke på lager

Materiale: Naturlig rattan i en varm mellembrun farve, der kan ændre sig alt efter vind og vejr. Naturprodukt, og kurvene bliver flettet, mens materialet er vådt og de er derfor alle lidt forskellige. Håndtag i gummi materiale, der er rart at løfte med
Mål: Kurv Ø: 45 cm H: 39 cm, Rattan Ø: 10-14 mm

Der medfølger en kraftig plastikliner som kan bruges til at fore kurven, hvis man ønsker at bruge den til at plante i.

A2 Living er dansk designede produkter til både ude og inde i stærke materialer til det danske vejr med blæst, frost og regn (og forhåbentlig noget sol ik’!)
Særligt udvalgte produkter, fordi de har et smukt design, der skaber stemning og holder sig godt.

Yderligere information

Farve

,