Kurv

STYRK DIN HAVE EQ

#Naturing bringer naturens dokumenterede helende egenskaber – helt ind i dit uderum. Haven, altanen eller arbejdspladsen… det virker alle steder!

Skab din have, så naturen giver dig lige det, du har brug for - med #naturing

Vi har mødt så mange af jer gennem de seneste år på bolig-, design- og havemesser, på pop-up events og når vi har co-designet for jer. Det er alle jeres input, som vi har bygget vores online kursus ‘Styrk din have EQ’ op omkring. Vi synes nu, vi er landet på et format, som virkelig opfylder jeres behov og som I kan blive super glade for. Med online kurset får I nemlig både sparring, inspiration og co-design, når vi hjælper jer med at skabe rum til livet i haven. Vi giver jer også nøje udvalgt viden, så I samtidig bliver opmærksomme på, hvordan og hvorfor noget virker og kan få ideer til at lave nogle fantastiske uderum, der gør jer glade – eller hvad I nu har brug for.

Når vi kalder det at styrke din have EQ – emotionel intelligens eller følelsesmæssig intelligens – så tænker vi på, hvordan vi får bygget vores følelser op på en god måde i vores uderum, så naturen i haven kan give os lige det, vi har brug for.

[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="0" height_on_tabs_portrait="0" height_on_mob_landscape="0" height_on_mob="0"][ult_buttons btn_title="Ja tak - jeg vil gerne købe kurset ``Styrk din have EQ``" btn_link="url:https%3A%2F%2Fadiso.dk%2Fadisos-kurser%2Fstyrk-din-have-eq|||" btn_align="ubtn-center" btn_size="ubtn-large" btn_title_color="#ffffff" btn_bg_color="#000000" icon_size="32" btn_icon_pos="ubtn-sep-icon-at-left"]

Online sessioner sammen med andre giver mulighed for mere inspiration og viden

Der er måske nogle af jer, som ikke har brug for at sidde sammen med andre på et online kursus og snakke drømme om livet i haven, så kan I bare følge os på nyhedsbrevet eller læse vores inspirationsartikler og temaer – og det er fantastisk. Eller I kan booke fysisk eller online en til en co-design rådgivning. Vi skulle gerne have et tilbud til jer alle.
‘Styrk din have EQ’ er til dig, der gerne vil dykke ned i din egen have – og kan bruge inspiration og viden om hvordan. Og som har lyst til at følge kursets online sessioner sammen med andre og blive opmærksom på, hvordan man også kunne tænke eller gøre noget. Noget man måske ikke selv ellers lige ville komme på.

[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="0" height_on_tabs_portrait="0" height_on_mob_landscape="0" height_on_mob="0"]

Havelivet kan minde dig om det, du har brug for at styrke

Det hele begyndte egentlig for mange år siden, da jeg gik fra min virksomhed, fordi jeg indså, at jeg aldrig kunne få mit fulde potentiale i spil i de rammer, jeg havde. I hele processen var jeg dedikeret havemenneske og forhandlede tit millionkontrakter i haven på telefonen – som om selve det at være i haven, gjorde mig til en bedre forhandler. Jeg brugte haven i ét væk for at slippe for stress – jeg fik familie på besøg og  tog flest mulige kaffestunder på en bænk. Efter jeg gik fra mit firma, fik jeg en reaktion, som vel egentlig var dyb stress. Derude i haven – mens hele verden løb videre – gik det op for mig, at jeg ønskede et helt andet liv – et liv udenfor det hamsterhjul, jeg havde været med til at skabe. Og det gik op for mig, at jeg kunne hente ressourcerne til mit fulde jeg og min fulde styrke – lige udenfor.

Jeg byggede et hus og en have og det var begyndelsen til Adiso

Så jeg byggede et hus og en have. Alle mine tanker om et godt liv blev kodet ind i den have og det hjem – vi skulle aldrig igen glemme, hvor vi kom fra. Til at begynde med var det et projekt kun til mig – og min familie – især min mand, som ofte var enormt skæg på rejse, men tit kunne blive meget alvorlig derhjemme. Og jeg var jo ligesådan. Så vi fik sat træ på væggene, som hytterne fra vores rejser. Vi fik gjort os umage med en terrasse, det var så nemt at gå ud på, at vi altid ville have lyst til gæster og udeliv. Vi fik rammet haven ind med blomster og planter, der gjorde vi følte os beskyttet fra verden derude – så vi ville blive inspireret til at huske, hvem vi egentlig var herinde.

Opdagede jeg ikke var alene

Og da huset og haven stod færdigt – og vi begyndte at få gæster – opdagede vi, at de OGSÅ reagerede på alt det, vi havde bygget. “Neeej, men det er jo ligesom at komme på ferie”. Eller “Iiiih, men det er som om man er væk og kan slappe af”. Den dag i dag reagerer folk stadigvæk på vores hus og på haven. Når en gæst kommer og smider sig på bænken med sådan en begejstring: “Ej, det er bare så fedt at komme her – sådan helt magisk – man bliver så …inspireret” og så summer folk og griner og skuldrene sænker sig – jamen så bliver jeg stadig benovet. Noget, der bare begyndte som et solo projekt for mig – kan også betyde noget for andre. Og det var sådan Adiso blev født. Folk begyndte at spørge, om jeg ikke også kunne designe for andre – og det gjorde jeg så sammen med de andre, der efterhånden kom til og blev en del af Adiso teamet.

[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="0" height_on_tabs_portrait="0" height_on_mob_landscape="0" height_on_mob="0"]

Der gik år før vi opdagede, der var noget, der hed health design

Der gik flere år før vi opdagede, at millioner af mennesker er blevet undersøgt i forhold til naturens helende egenskaber. At der er så meget forskning, der beviser, at naturen KAN have en sådan effekt – at det ikke kan diskuteres, at det virker. Men det som vi til gengæld også ved er, det stadig kan være individuelt, HVAD der virker. En stressramt har f.eks. brug for rolige farver – og en der har et hårdt gentagende job – har måske brug for inspiration og mere liv i haven. Og det kan sågar skifte for os selv fra uge til uge, time for time.

[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="0" height_on_tabs_portrait="0" height_on_mob_landscape="0" height_on_mob="0"]

Vi overfører vores viden til dig

Vi har udvalgt nogle grundlæggende principper, som er gode at tænke i, når I gerne vil arbejde med livet i haven og lade naturen give jer, det I har brug for helt tæt på. Kurset er bygget op, så der er en vekslen mellem online sessioner med viden, sparring og co-design og så hjemmeopgaver, som I løser, når det passer jer. På den måde får I faktisk ejerskab på en helt anden måde, end I kunne forestille jer – og får gang i haven og det liv, som I hver især ønsker jer det. Vores ønske er, at vi griber den måde at være ude på – an – så det føles som et sted, hvor I HENTER jeres ressourcer – og ikke som en lang to-do liste. Lange to-do lister er slet ikke, hvad naturen nogensinde har tænkt – det er noget vi selv har skabt, fordi vi ikke får afstemt, hvordan vi bedst fungerer – med de drømme vi har. 

[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="0" height_on_tabs_portrait="0" height_on_mob_landscape="0" height_on_mob="0"]

Kursus indhold: "Styrk din have EQ"

Kursus indhold: “Styrk din have EQ”

Drømmer du om at få mere liv og energi på din terrasse, altan eller i din have? Så er det her kursus for dig. På kurset lærer du at designe med viden om, hvad der heler og styrker sindet i os mennesker, så vi kan få ladet batterierne op. Når vi kalder det at styrke din have EQ – emotionel intelligens eller følelsesmæssig intelligens – så tænker vi på, hvordan vi får bygget vores følelser op på en god måde i vores uderum, så naturen i haven kan give os lige det, vi har brug for.
Adresse: Sofaen… lænestolen eller en varm solplet i haven kan også bruges!

Alle kan deltage!
…Uanset om det er store eller små drømme – om der er stress eller sygdomme i spil, hvor uderummet skal bidrage til heling. Det her er en sjov og kreativ udfordring for alle – der gør godt for alle.

Når du har købt kurset, får du tilsendt 6 dato og klokkeslet muligheder, som du kan vælge dine to tider blandt. Vi gør alt for at være så fleksible som mulige, så vi skal nok finde en tid, der passer dig.

Fuld returret i 30 dage, hvis du er utilfreds med kurset!

Online session, del 1, ca. 1,5 time

 • Vi spiller Visionskortet: Hvilket liv skal der leves i uderummet? Hvordan styrker vi dit indre kompas? Der er langt mere power i det her, end du måske ved
 • Vi laver en opslagstavle på Pinterest og indsamler de første inspirationsbilleder – et såkaldt moodboard
 • Herefter spiller vi Analysekortet: Hvilke udfordringer er der i dit uderum? Er det en udsigt, der skal skærmes eller skal himlen mere frem? Hvem skal bruge haven? Og hvad er der af forskellige behov for f.eks. ro og frodighed?
 • Du får en indsigt i, hvordan personlig udvikling og hvordan naturens evner til at gøre os godt – kan bringes i spil i dit uderum helt tæt på

Online session, del 2, ca. 1,5 time

 • Vi gennemgår de forskellige moodboards og viser jer, hvad I faktisk reagerer på og taler om hvorfor. Der af definerer vi et personligt dogmesæt for hver deltager. Sammen med tegningen, bliver det pludselig tydeligt, hvilket område, der skal have særligt fokus
 • Vi kigger på idéerne og indfører tekniske regler. Såsom stenaldermanden i os og hans behov for ro og afskærmning eller principper for ganglinjer, farver m.m.
 • Har du børn i forskellige aldre, kigger vi på deres behov (små børn skal være tæt på voksne og have små områder, store børn har andre behov. Børn med f.eks. ADHD har andre behov igen osv.)
 • Skal du tage hensyn til voksne eller børn, der har angst, OCD, tourette, depression eller andre vanskeligheder, så taler vi om, hvad man kan gøre, som har STOR betydning
 • Vi tegner og evaluerer, deler ideer, brainstormer og evaluerer igen. Så du ender med en klar ide om næste step

Du får styr på hvad du skal prioritere både i projekter og blomstervalg

 • Hvis du er nået så langt, så sikrer vi, at vi kan skabe et projekt, der hænger sammen økonomisk og som kan bliver værdifuldt for alle de mennesker, der skal komme i dit uderum. Oftest sparer vi folk for 20.000 kr. alene i terrasse – nogle gange meget mere
 • Bliv medlem af vores private Facebook gruppe, hvor I kan bruge hinanden og vi samler sammen og svarer på spørgsmål til alle der køber designkurser
[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="0" height_on_tabs_portrait="0" height_on_mob_landscape="0" height_on_mob="0"]

Det siger folk om vores kurser og rådgivning

Det siger folk om vores kurser og rådgivning
[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="0" height_on_tabs_portrait="0" height_on_mob_landscape="0" height_on_mob="0"][ult_buttons btn_title="Ja tak - jeg vil gerne købe kurset ``Styrk din have EQ``" btn_link="url:https%3A%2F%2Fadiso.dk%2Fadisos-kurser%2Fstyrk-din-have-eq|||" btn_align="ubtn-center" btn_size="ubtn-large" btn_title_color="#ffffff" btn_bg_color="#000000" icon_size="32" btn_icon_pos="ubtn-sep-icon-at-left"]
[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="0" height_on_tabs_portrait="0" height_on_mob_landscape="0" height_on_mob="0"]
[ultimate_spacer height="30" height_on_tabs="0" height_on_tabs_portrait="0" height_on_mob_landscape="0" height_on_mob="0"]

  Dit navn (påkrævet)

  Din Email (påkrævet)

  Emne

  Din besked

  Adiso

  Ejet af Brinck-Lund Media ApS

  Bakkevej 2, 3050 Humlebæk

  Telefon: +4530450045 (SMS for hurtigt svar)
  Email: [email protected]

  NB! Sms eller ring for særlig aftale.