Kurv

Julegaver

Julegaver

Foto af julegave

Den vilde, den varme

- og den der kræver lidt hjælp

En julegave kan være stor eller lille – varm og hjertelig eller bare vild og for meget på den rigtig gode måde. Nogle giver slet ikke julegaver, fordi det i flere år har slidt på forventningerne og lagt pres på december. Det forstår vi godt. For andre så er det en uundværlig del af julen – både at give og modtage. Her er et par bud på de lidt anderledes af slagsen – vi ved de bliver et stensikkert hit.

Gaven der bliver ved med at gi’

Du får både pip af det og mange små sjove oplevelser, når fuglene kommer helt tæt på. Eller hvad med at give et medlemskab til Adiso, som giver 20% på næsten alt henover de næste 6 måneder.

Skab bånd

Blomsterløg er en julegavefavorit. Du kan jo selv bestemme, om du skal give en hjælpende hånd med at få dem i jorden og få et par hyggelige timer ud af det. Med garanti for, at du bliver belønnet med foto på foto, når de første blomster begynder at titte frem. Pissst… blomsterløg kan sagtens vente med at blive plantet til det nye år.

Hverdagens små helte

Giv en gave der gør livet lettere i hverdagen. Kurven trækker naturen ind og kan bruges til at samle rodet på gulvet eller helt traditionelt til en stor plante både ude og inde. Bakker giver liv og kan bruges til ALT lige fra julepynt, krydderurter og olier og forårets og sommerens blomster.
  • 699,00 kr. Tilføj til kurv
  • 1.149,00 kr. Tilføj til kurv
  • 1.149,00 kr. Tilføj til kurv

Forud for deres tid

Timingen kan måske virke off, for vi er jo ikke i haven lige nu, men vandslange og tilbehør er en virkelig lækker og blæret gave under juletræet. Og hvad gør det, at man er lidt forud for sin tid?! Det samme gælder for de lækre væksthuse, som vi knuselsker i foråret. Fyld dem med lidt grus og plant blomsterløg heri. Eller fyld op med et par små mini juletræer og en lyskæde.
  • 1.699,00 kr. Tilføj til kurv
  • 1.399,00 kr. Tilføj til kurv

Vild og alt for meget

– på den virkelig gode måde

Vi ved det godt. Det er en viiiild gave. Vi knuselsker vores grill her på Adiso gården. Grillen er en investering – ingen tvivl. Uden ild er den en skulptur i haven og med ild samler den familie og venner og skaber oplevelser, vi slet ikke kan undvære.