Kurv

Blomster og alt til ude

Skab stemning udenfor

Sådan får du hygge udenfor – nemt:

Levende ild, lanterne, fakler. Når dagene er mørke så tidligt er der noget vi mennesker elsker som ALID gør godt og får en til at elske mørket – og f.eks. turen på vej hjem fra job – fra lågen og ind.

Skab hygge udenfor: Det er utroligt så lidt der skal til for at du kan rydde hovedet hos dig selv og gæster med lidt hygge udenfor. Du kan også finde over 220 siders billeder og idéer i vores julebog: “9 3/4 grunde til hvorfor vi elsker jul”. Bogen du tager frem år efter år.

Step 1:

Vælg noget til indgangen – så du og dine gæster får “ryddet hovedet”

Dit indgangsområde – kan gøre en fantastisk overgang fra travlhedens verden og det du eller dine gæster skal nu. Til hverdag er et lys i en god lanterne bare skønt eller en lyskæde med det helt rigtige lys i – ikke for hvidt eller blåt – men den helt rigtige varme tone. Og til fest kan du tænde for hyggen ved at skrue op for blusset allerede nu. Når vi får dig selv eller gæsterne til at tænke – DERINDE skal der ske noget dejligt – lige om lidt – jamen så SKER der noget dejligt – ikke?

Mangler du en god base, så har vi testet lysene og farverne i alle dem her, for de gode ting kan faktisk være svære at finde

Step 2:

En pause udenfor om vinteren er helt særlig – enten som blikfang – eller udestop

Når du først er inde, så er det lidt svært at komme ud igen uden at synes man bliver forpint med kulden. ILD er fantastisk her. Eller bare noget langt væk, der kan fange blikket og gøre rummet indenfor større. Når rum bliver større – bliver rummeligheden større. Vi har en grill, som vi ELSKER at bruge hele året rundt. Der kan holdes pause udenfor selv i den koldeste vinter. Man tror det ikke, men er der ild, går folk ud og får lidt luft. Og de lidt skønne røde kinder og høje humør på vejen ind er ikke til at stå for.

Ild er fantastisk - og det skal være let og kunne holde til meget. Vi har været meget kræsne med hvad vi har til ude - og til gengæld kan det bruges på 100 måder

Step 3:

Udendørs gran, naturpynt, juletræ, juleklokke…

Fra julebogen: 9 3/4 Grunde til hvorfor vi elsker jul”:

En overflod af mos oven på alle de brune krukker og en batteridrevet lyskæde kan være fantastisk. Eller en juleklokke der blomstrer nu. Vi er vilde med det her type juletræ, som vi kan plante ud bagefter fordi I MANGLER ALTSÅ ALTID stedesgrønt i haverne eller på altanen til når vinteren bliver grå og brun.

Få flere idéer i Adisos julebog “9 3/4 Grunde til hvorfor vi elsker jul” med over 220 sider med ideer og tanker til at finde din egen vej til at elske julen og hvordan DU vil forankre gode minder fra fortiden og skabe nye i fremtiden. Uden at få stress eller bruge en formue.

Teenagerne har lugtet det med hyggelys. Derfor er lyskæder og andre batteri lys et hit i år og vi har fundet nogle de er VILDE med:

Vores bestsellere pt:

  • 74,50 kr. Tilføj til kurv
  • 17,25 kr. Tilføj til kurv
  • 17,25 kr. Tilføj til kurv
  • 38,50 kr. Tilføj til kurv
  • 17,25 kr. Tilføj til kurv
  • 49,00 kr. Tilføj til kurv
  • 299,00 kr. Tilføj til kurv
  • 159,00 kr. Tilføj til kurv
Tjek vores designrådgivning og kurser ud

Vi designer oplevelser, der styrker dit indre kompas

F.eks. designer vi mest uderum og haver for folk. Med sjæl i, der heler os. Nogle af jer kan sagtens selv komme videre med at skabe en stemning, der styrker os selv. Nogle skal bare have lidt hjælp i begyndelsen, så er I for det vildeste igang. Det vi alle sammen kender som hygge og god stemning er nu blevet bevisført som helende for os. Det hedder health design. Naturen heler os. Vidste du at man kan minimere stress med 50% ved at bo med en græsplæne? Og hvis du skal slappe af skal havens bede ha’ en vis kompleksitet, men er du FOR stresset skal den være mere roligt bygget op. Derfor kan man leve flere rum – der kan flere ting. Vi glæder os til vinter, hvor vi for første gange laver online kurser i health design, så du kan designe et uderum, der passer til dit behov. Du kan til enhver tid købe personlig rådgivning, hvor vi hjælper dig med at designe dit eget uderum. Forkæl dig selv – få wellness i dine uderum døgnet rundt – hele året. Bestil et af vores designpakker og kom igang i det nye år.

Duis dictum, neque at hendrerit euismod, elit nulla mattis mi, vel auctor sem dolor nec nisl. Etiam hendrerit arcu pretium, aliquet nulla eu, placerat ipsum. Nullam suscipit nulla a sapien gravida euismod.

[share bg=”#484848″ color=”#fff”]

9 3/4 Grunde til hvorfor vi elsker jul


Du er et skridt fra rejsen til en magisk jul. Hold humøret højt ved at hive naturen indenfor. Det er utroligt så godt det gør. Her er lidt fra bloggen du kan læse om.

Gratis 15 minuters rådgivning: Kontakt os


Kunne du bruge rådgivning i din have for at få den et nyt sted hen? Vi hjælper gerne til. Send en sms tlf 30450045 og vi aftaler et gratis 15 mins’ rådgivnings snak, der måske kan få dig i gang.

Kontakt os altid

En måde er at skrive til os med denne her formular. Vi prøver altid at svare indenfor 48 timer.

Adresse detaljer

Bakkevej 2
3050 Humlebæk
Phone: +45 30450045
Email: info@adiso.dk
 
[share]

Contact form

[contact_form class=”compressed”]

Seneste artikler


Følg med her på vores blogs med alt fra nyheder om gården vi har købt, designsnakke og meget mere.

[aquokka_posts slug=”frontpage”]