Foredrag: #naturing er det nye sort
12.500,00 kr. Tilføj til kurv

Foredrag: #naturing er det nye sort

12.500,00 kr.

Pris: 10.000 kr. eksklusiv moms 

Vi åbner for bookinger igen med foredraget #Naturing er det nye sort
Ring og hør om foredrag! tlf. 30450045

Nu siger vi foredrag. Men det bliver til en snak i fællesskab om livskvalitet. Og hvorfor det er så vigtigt, at vi har naturens egenskaber tæt på os 24/7 – hjemme, i byrummet eller på arbejdspladsen. Og selvfølgelig hvordan vi kan komme i gang med ‘den der natur’ på en let, inspirerende og super konkret måde.

Kom med på en spændende rejse 

Hør historien om, hvordan Adiso kom frem til, at der er behov for hjælp til at komme tilbage til noget, vi har glemt. For det startede med et personligt problem… som de fleste kender til! At føle sig udbrændt og ude af stand til at folde sit fulde potentiale ud – under de vilkår vi arbejder med i dag.

Få indsigt i, hvordan Adiso bruger #naturing til at få naturens dokumenterede helende egenskaber i de uderum, vi har tæt på os med mulighed for at sænke stress, skabe samhørighed, højne energi og kreative løsninger – kort sagt: løsne op for vores fulde potentiale.

Foredraget er til alle! 

Det kan være guld værd for en skole at have fokus på naturen som en batterioplader for både elever og ansatte.
Eller en arbejdsplads, der enten har oplevet eller virkelig ønsker at gøre noget for sine medarbejdere, så de ikke oplever f.eks. stress, men i stedet skaber uderum for energi og kreative løsninger.
Syge, stress ramte, folk med psykiske diagnoser som f.eks. ADHD eller bare som en måde at styrke sig selv på – uanset hvad så er der en vej for ALLE.

Vi forbereder foredraget grundigt, så det passer præcis til målgruppen, finder vigtig viden, der er relevant og har eksempler med på #naturing i praksis.

Vi kan skabe resonans med #naturing

Vi har nået 140 tusinde mennesker både fysisk og digitalt henover de sidste år og vi ved #naturing kan skabe resonans for folk og de vil gå fra foredraget opløftet med eksempler på principper, de kan tage med ud i eget uderum med det samme.

Drop to-do listen

Vi er ikke ude på endnu en ting, vi nu skal kunne – eller det nye perfekte man skal være. Vi inviterer bare til, at der er noget lige udenfor døren, som vi har glemt virker godt for os. Og at der er måder at dyrke og styrke det på, så vi mærker endnu mere. Man kan vel sige, at vi udfordrer status quo.

Vi opfordrer til lidt rebelhed

Vi står gerne på mål for at bryde lidt med principperne, så det passer til den enkelte. Vores erfaring er at forskningen kan måle og veje noget, men vi har også selv en masse svar. Det vi kan er at faciltiere rejsen.

Fuld garanti

Vi garanterer man går derfra med håb, troen på egen indflydelse – og at det ikke er økonomi, der skal til for at få #naturing i gang i vores liv. Det er jo det, vi siger: #Naturing er det nye sort.

1000 på lager

INDEHOLDER:

Foredraget varer 2 timer og inddrager tilskuerne aktivt.

Forberedelse: Indledende samtaler, hvor vi hører mere om målgruppen og dens specifikke behov, som vi bruger til at lave research og sikre det mest relevante foredrag for netop jeres målgruppe og ønske. Det udgør rammen for en klar forventningsafstemning.

Opfølgning: Opsamling på eventuelle spørgsmål, der er kommet foranlediget af foredraget.

Kontakt: Ida Brinck-Lund på 30450045 for at høre mere.