Foredrag

Vi har stor erfaring med at formidle vores tanker omkring #naturing og det at designe rum, produkter og oplevelser, som styrker. Vi bringer viden med os fra et bredt felt af faglige baggrunde som børns udvikling, spil teori og gamification, særlige behov, organisations teori, biodiversitet med mere. Det inddrager vi sammen med vores knowhow om health design og særlig stærke planter og stauder. Hør for eksempel om, hvad stenaldermanden i os alle betyder for behovet for afskærmning og ro. Og hvordan man højner koncentrationen hjemme, i skolen eller på arbejdspladsen.

Ring endelig og hør på 30450045.

Foredrag
Show Filters

Viser et enkelt resultat

  • 12.500,00 kr. Tilføj til kurv
Show Filters

Viser et enkelt resultat

Mere end 140 studier med mere end 290 mio. mennesker viser, at naturen hjælper os til at hele – både i ft. det fysiske og mentale helbred. Og at store åbne byrum stresser os. Vi baserer vores særlige tilgang til design på viden fra netop sådanne studier. Ligesom vi inddrager viden om, hvordan vi hver især har koncentrationsbesvær og i virkeligheden kun er tilstede lige nu og her i ca. 50% af tiden.

Men – vi er ikke en løftet pegefinger, der dunker os alle i hovedet. Vi bruger viden og en kærlighed til stauder og planter og dyreliv til at få naturen helt tæt på. Vi udfordrer jer til at stoppe op, sanse, drømme og tro på det gode liv, der minder jer om alt det, I hver især har behov for. Vi tror på, at det er vejen til sammen at løse alle de komplekse problemstillinger, som vi står overfor i verdenen.