Tilbud

Adiso naturing 2 timers online designrådgivning

3.450,00 kr.

-40%

Pris: 4.600 DKK + moms = 5.750 DKK

Vi åbner for bookinger igen. Heldigvis er der nu beviser for, at et godt uderum er godt for sjælen. Nu har vi endelig fået et ord for arbejdet med Health Design og anden viden om at bruge naturens helende kræfter, der giver mening for os: Vi kalder det #naturing.

Sådan får du/I lagt en plan for udeområdet med højde for mennesket
2 timers online rådgivning – tilpasset jeres ambitioner, tid og økonomi til projektet på længere sigt.
De to timer giver et godt overblik, den helt rigtige viden som du personligt skal vide – og de første konkrete ideer – ofte inklusiv besparelser på projekter i udeområdet, der allerede er i støbeskeen. Vi garanterer, at I som det mindste afslutter mødet med en to-do liste for de næste vigtigste skridt.

På den afsatte tid, når vi som regel en analyse af haven, en vision for hvilket liv, man vil leve i haven og bliver klar over, hvad der skal til for at nå derhen.

Når man køber rådgivning hos Adiso, bliver man samtidig medlem af Adiso. Medlemskabet giver 20% på næsten alle blomster, planter, varer m.m. i vores shop. Det er hurtigt tjent ind at tænke effektivt og kreativt på samme tid.

Det er vigtig at skabe udeområder, der styrker vores indre kompas. Det er ikke det samme som traditionel havedesign, men vi går op i, at det skal ende med super god smag. Altså det som er god smag, for jer der skal bruge det – for hvad ER god smag ellers?

#naturing skal gøre en forskel for både sjæl og øje – og det er forskelligt fra andre

Det skal gøre en forskel for sjælen og øjet – det er en selvfølge, som vi ser det. Men ofte tænker folk KUN på øjet og det er i vores øjne – super godt havedesign. Vi tilbyder naturing, som BÅDE er havedesign og en masse viden og erfaring i, hvad der gør godt for det mentale helbred. Og det er ikke altid dyrt. Vi er tit gode til at finde på, hvordan man kan øge et område med #naturing, uden det skal koste en formue. Vi kan få et paradis ud af det meste og hvis ikke, skal vi nok sige til! Du får pengene tilbage, hvis vi ikke mener, vi kan give dig en god rådgivning.

Køber du en onlinepakken her og nu, så kontakter vi dig indenfor 48 timer og aftaler et tidspunkt og sådan er vi i gang. Du kan allerede nu godt begynde at tænke over:

1)Hvad vil du opleve i din have? Mere ro? Leg? Godt selskab? Både/og?
2) Hvordan ser din have ud oppefra med solens bevægelse, rum og ganglinier?

Vi forklarer mere om, hvad du skal gøre, når vi er igang. Vi glæder os til at snakke med dig.

Ikke på lager

INDEHOLDER:

Som kunde sidder du tilbage med:

En mere klar vision

En analyse af områdets udfordringer

Principper for, hvordan du kan få naturens helende kræfter tænkt ind i dit uderum

Konkrete idéer til løsninger

Dogmeliste for præcis dit uderum

En grov skitse – tegnet i hånden i fællesskab

En to-do-liste for de næste skridt

En oversigt over besparelsesområder så vel som muligheder

MÅL: indsigt i #naturing – hvordan naturen kan hele ud fra dit behov og som vi kan nå at tale om på to timer