Adiso 2 timers co-design – Havearkitekt rådgivning

5.999,00 kr.

Medlemspris: 2397.

Få hjælp til havedesign. 2 timers havearkitekt rådgivning direkte hos jer, hvor vi sammen skaber jeres drømme om et Paradiso. Selve mødet indeholder en gennemgående snak om jeres drømme og ønsker samt en håndtegnet skitse (on site) af, hvordan I kan bygge jeres Paradiso. Mødet indeholder også en snak om mulige plantevalg, men en egentlig planteplan er ikke inkluderet. Med de 2 timers designrådgivning kan I selv fortsætte virkeliggørelsen af jeres drøm eller I kan tage os med, i det omfang, I har behov. Vi laver både haver for helt små penge og op til større ændringer af facader, indgreb i huset, bygger Orangerier mm. I er ALTID velkomne til at ringe og høre nærmere, hvis I skulle have behov for særlig hjælp. Det vigtige er, at få skabt noget der passer til jeres tid, pengepung og ikke mindst – virkelig at få styr på hvilke behov I har.

Med den rådgivning vi giver dig kan vi med garanti sikre du får prioriteret din tid, pengepung og aller vigtigst behov. Vi har f.eks. lige sparet en kunde for 12tkr på en terasse, der var ALT for stor, så det er en investering der sagtens kan hentes ind.

Vi glæder os til at hjælpe jer med at skabe jeres Paradiso! Vi kontakter jer indenfor 48 timer, hvis du køber den her pakke, så vi kan aftale tid og sted.

Ikke på lager

Et 2 timers besøg i jeres have, hvor vi gennemgår haven og jeres ønsker, men også de større drømme, der gør det muligt at bygge JERES paradiso.

Prisen er inkl. transport indenfor 35 km af Humlebæk. Derefter gælder Statens gældende kørselstakster, dog med forbehold for at vi måske kan konvertere til online tilbuddet, hvis der er for langt at køre. Du kan ALTID få pengene tilbage, hvis det viser sig det ikke kan lade sig gøre at mødes.

Denne pris er for Adiso’s senior designer.