Adiso co-design – Havearkitekt rådgivning

2.470,00 kr.

Medlemspris: 2397.

Få hjælp til havedesign. 2 timers havearkitekt rådgivning direkte hos jer, hvor vi sammen skaber jeres drømme om et Paradiso. Selve mødet indeholder en gennemgående snak om jeres drømme og ønsker samt en håndtegnet skitse (on site) af, hvordan I kan bygge jeres Paradiso. Mødet indeholder også en snak om mulige plantevalg, men en egentlig planteplan er ikke inkluderet. Med de 2 timers designrådgivning kan I selv fortsætte virkeliggørelsen af jeres drøm eller I kan tage os med, i det omfang, I har behov. Vi laver både haver for helt små penge og op til større ændringer af facader, indgreb i huset, bygger Orangerier mm. I er ALTID velkomne til at ringe og høre nærmere, hvis I skulle have behov for særlig hjælp. Det vigtige er, at få skabt noget der passer til jeres tid, pengepung og ikke mindst – virkelig at få styr på hvilke behov I har.

Med den rådgivning vi giver dig kan vi med garanti sikre du får prioriteret din tid, pengepung og aller vigtigst behov. Vi har f.eks. lige sparet en kunde for 12tkr på en terasse, der var ALT for stor, så det er en investering der sagtens kan hentes ind.

Vi glæder os til at hjælpe jer med at skabe jeres Paradiso! Vi kontakter jer indenfor 48 timer, hvis du køber den her pakke, så vi kan aftale tid og sted.

Ikke på lager

Er du optaget af health design og hvordan naturen kan hele folk omkring sig? Vi designer uderum for at styrke mennesker, og baserer det hele på både forskning og især det der virker for andre. Hvis du overvejer at få et større område designet, så kan det svært at gennemskue, hvad det vil koste at få rykket på bare noget af det. Til den slags projekter kommer vi gerne ud i to timer i første omgang og kortlægger, hvad der virkelig er vigtigt og hvilke greb man kunne tage på området. Vi plejer at finde et overskueligt og nemt næste greb, som så leder videre til det næste, men ved at tage små skridt ad gangen bliver processen både sjov, overkommelig og med en mulighed for at skabe co-designs – altså at området bliver skabt via de input der er fra dem, der skal bruge det.

Prisen er inkl. transport indenfor 35 km af Humlebæk. Derefter gælder Statens gældende kørselstakster, dog med forbehold for at vi måske kan konvertere til online tilbuddet, hvis der er for langt at køre. Du kan ALTID få pengene tilbage, hvis det viser sig det ikke kan lade sig gøre at mødes.

Denne pris er for Adiso’s senior designer – og du er SÅ velkommen til bare at ringe og høre få rådgivning om det rigtige steps inden – gratis – på tlf 30450045.