Rådgivning

Vi hjælper så gerne med at gøre det spændende og ligetil at få #naturing i dit uderum – i haven, på terrassen eller altanen. På arbejdspladsen eller i gården. Det virker alle steder. Og uderum der styrker, er vigtigt alle steder.
Vi co-designer altid, for det hander om at få dine/jeres drømme i spil. Vi hjælper bare med at få det til at hænge sammen med vores knowhow om helende natur og super stærke planter og stauder, som vi nørder i.

Har du spørgsmål, så ring/SMS endelig til os på 30450045 eller skriv til mail: [email protected]

Rådgivning
Show Filters

Viser alle 2 resultater

  • 5.750,00 kr. Tilføj til kurv
  • 10.500,00 kr. Tilføj til kurv
Show Filters

Viser alle 2 resultater

Vi har erfaring med at designe uderum og udeliv til familier, ældre på plejehjem, børn, boligblokkes fælles gårdhaver, til særlige behov for at forebygge sygdom eller stress og meget mere. Vi baserer vores særlige #naturing vinkel på viden om health design og mange års erfaring i at skabe rum, produkter og oplevelser, der styrker.

Start eventuelt med et 2-timers design møde. Herfra kan I selv gå videre eller vi kan tegne videre sammen og anlægge for jer. Vi har sammensat en særlig designpakke til virksomheder, men I kan også altid vælge et 2-timers design møde som en start.

Hvis du gerne vil vide mere om #naturing og Adiso – så læs, hvad andre synes om vores rådgivning og se vores video om #naturing her.