Kurv

Fra hovedet ned i hjertet med små julerier

Fra hovedet ned i hjertet med små julerier

Røde lys med grønt
Gør det selv – nemt
Vi vil gerne dele en nem måde at få julehygge på. Det handler om, at de enkelte dele skal være så neutrale som muligt, så I kan sætte jeres EGET præg. Det var sådan, vi fandt på et fad med enkle stager, lys og naturpynt eller hvad-vi-har. Vi nørdede igennem tusindvis af fade, stager og lys før vi fandt noget, der var tilpas neutralt, så alle jer derude kunne skabe noget unikt selv. På vores tidligere års jule pop-ups har vi nydt, hvordan det har givet alle lyst til bare at kreere en lille smule. Og som mor Ulla, der var med til at starte Adiso altid sagde: ”Lidt natur indenfor om vinteren gør bare glad i låget”. Vi er så enige.

Udvalgte lys og stager

JuleBORDET med sin pynt
Mon ikke vi ved juletid pynter julebordet ekstra op for at minde os selv om, at i aften skal vi nyde middagen en lille stund længere. Eller måske trænger vi til at symbolisere et skillepunkt? Man ved det ikke helt. Men tanken om at give os selv tid og ro til at spise et langt måltid, hvor vi kan få talt sammen, er helt vidunderlig.

Og her er det så, at et festligt julebord ikke er ensbetydende med et bord, der tager lang tid at dække. En gren henover bordet med lys og lanterner er skønt. Og lys på et bord, lidt natur og måske en kugle er da også rigtig festligt – ikke sandt? Det er nemt bare at skifte en lille ting ud og så gør det en forskel. Det ku vi godt lære noget af. En lille ændring, der gør en stor forskel.

Udvalgte lanterner og lyskæder