Lime Euphorbia characias ‘Blue Wonder’ – Vortemælk

69,00 kr.

Medlemspris: 55,00 DKK

‘Blue Wonder’ har et blåligt løv, som bliver lyst op af de limegule blomster i foråret. Vortemælk som sort er snart ved at konkurrere alvorligt med ‘Løvefod’, som en fast staude vi bruger, når vi designer haver. Vortemælk holder utrolig længe og er utrolig smuk og fremhæver enhver nabo. Den er mere karakteristisk end Løvefod, så nogle synes, den er for meget. Men når en plante fylder godt og står statelig i bedet og er flot vinteren over, så mener vi, vi skal tage den alvorligt. Derfor er den en fast del af alle designs vi laver, for det er svært at finde en mere taknemmelig, robust og nem staude. Den gør sig både godt som klynger i bedet eller langs forkanten i bedet, hvor det er let at komme ind under den.

Ikke på lager

Euphorbia characias ‘Blue Wonder’
Farve: Får limefarvet blomster
Højde: 50 cm
Blomstrer: April – maj
Placering: Trives i sol
Pottestørrelse: 11 cm
Antal per m2: I denne størrelse skal du bruge 4 stk. for at beplante en m2
Hårdførhed: Ned til -5 grader er den fuld hårdfør, men er det en meget hård vinter, så kan du vinterdække den med noget gran

Tip: For ikke at skulle luge så meget, så sætter vi flere planter per m2. Så er der flere planter og dermed mindre plads til ukrudt. Når planterne så er blevet større, så kan vi altid flytte dem ud i andre bede eller anlægge nye bede. Eller… Vi kan give dem som en gave til en god ven. Det er virkelig et kæmpe hit.

Egner sig godt til afskæring.