Kurv

FANTASTISK AT MØDE JER PÅ

CPH Garden 2022

Vi havde skønne workshops om #naturing design for mentalt velvære

#naturing design – når vi er sociale med andre

Vores garden spot var denne gang specialdesignet til at være sociale på en måde, hvor vi samtidig ikke er åbne for hele verden – og det er vigtigt for stenaldermennesket i os. Det handler om mentalt velvære og du kan let skabe det i din egen have. Så er du igang med #naturing lige med det samme.

Alle kan lave et lille fedt rum med få greb. Her er principperne

Vi har brugt, det vi kalder stenaldermenneske-princippet og skabt beskyttelse bagfra og i siderne med pergola og planter og en åben udsigt fortil. Let at tænke på i jeres egen have. De enkle greb sænker hjerterytmen. En sænket hjerte rytmen betyder, vi er mindre i alarmberedskab. Mindre alarmberedskab giver anledning til, at vi måske kan åbne os mere i en god snak end ellers. Det mindset kan du bruge i alle små og store haver. Bare tænk i blomster om dig som en hestesko. Firkantet, rundt – som du vil.

Fra inspiration til ro med få enkle trin

Når man benytter sig af roen i stenaldermenneskeprincippet, så kan man gøre det mere eller mindre komplekst i sit valg af blomster. På vores Garden Spot har vi valgt at lave et blomsterdesign med fokus på at skabe en følelse af inspiration – at tænke ud af boksen. Vi har blandet flere forskellige blomster, brugt farver og tænkt i forskellige teksturer og højder. Ønsker I at skabe mere ro – for eksempel, hvis man er stresset – så kan I med fordel tænke i flere af den samme slags blomster, grønne og lyse toner.

Vi havde to super sjove workshops om Blanc-scaping på Værkstedet. Blanc-scaping er vores eget ord – som I nok har gættet. En sammentrækning af blank canvas og landsscaping. Vi tager et helt bart stykke og designer sammen og lærer om #naturing design og mentalt velvære hjemme hos dig selv. Det var helt kanon – og vi kommer til at gøre mere af det online – vi lover!

Dage
Timer
Minutter

Vi var også på en Garden Talk: Hvorfor er det sundt at gå i haven kl. 13.30, Valmuescenen sammen med andre, der alle sammen mærker eller forsker i hvor stærk naturen er som en der kan styrke vores mentale helbred.

Dage
Timer
Minutter

Få dine egne magiske kvadratmeter med #naturing

Vi er desværre udsolgt af vores skønne CPH flower love M2 – de blev fuldstændig udsolgt. Men du kan stadig se mere og måske blive inspireret til dine egne m2. 

Vi har på vores Adiso Advisory Board fantatiske Dr. Gayle Souter-Brown har forsket i hvordan raske mennesker også drager nytte af at være i haverum, der sætter sanserne i brug. Hendes forskning viser, at vi bliver bedre til at tale sammen og får en klarere følelse af formål og mening ved at tilbringe mindst en halv time om ugen i sådanne uderum.

CPH Garden 2022

Adressen:

Marbækstien
2750 Ballerup

Se kort

Tilmeld jer endelig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om personlige havedesign.