Kurv

Artikel hjertestimuli – stueplanter gør dig glad

HJERTE STIMULI

Stueplante #naturing - 4 ting stueplanter gør for hjertet

Stueplante hjerte tip nr. 1: Høje planter afskærmer - og sænker hjerterytmen

Indenfor – såvel som udenfor – er planter nu fuldstændig dokumenteret til at højne humøret. Der er mange årsager. Men høje indendørs planter har en helt særlig funktion. Nemlig afskærmning. Det giver hjerte ro. Sænker hjerterytmen og hjælper på stress. Sæt f.eks. en høj plante ved siden af sofaen og afskærm hele sofaen. Eller afspær ganglinier som altid støjer indirekte i ens hoved. Du kan også bruge store stueplanter som udsigtspunkter, men det er sjovt at udfordre placeringen lidt. Vi har researchet og fundet nogle fede eksempler på pinterest board eksempler samlet af Adiso, Og her kan du se, hvad vi har hos os, der bliver pakket sikkert ind i en kasse og leveret trygt lige til døren.

Stueplante hjertetip nr. 2: Bare at kigge øger positive følelser

Bare når du kigger på foto af planter – har du sat noget godt i gang. Man har opdaget, at syge folk heler hurtigere bare ved at se på fotos af planter på hospitalerne. At kigge på planter kan også skærpe din evne til at fokusere. Æstetik i stue planter har man opdaget kan reducere angst, øge positive følelser – faktisk skabe et have af forskellige følelser. Så selv en lille indendørs plante kan gøre godt. 

Stueplante hjertetip nr. 3: Stimuler tungsind med mønstre

Udendørs siger man at komplekse teksturer stimulerer øjet, mens rolige strukturer beroliger. Det viser sig nu at det samme gælder indenfor. Har du f.eks. lav energi, måske endda en snert af noget depression, så kan du måske have gavn af noget, der stimulerer dine sanser.. F.eks. mønstre? Det kan være et godt valg for dig at sætte hjernen i gang på en god måde, for det løfter hjertet. Det kan også være farve siger dig mere eller nogle særlige strukturerer. Det er dig, der selv ved bedst – men prøv at se på en plante og mærke om du føler dig opløftet eller om den støjer. Hvis den støjer gå til tip nr. 4.

 

Stueplante hjertetip nr. 4: Trænger du til hjertero? Så er dyb grøn og rolige teksturer sagen

Støjer planter og ting tit for dig? Det kan tyde på du trænger egentlig mere til ro? Man har målt at dybe grønne farver beroliger sind og hjerte.,Måske er mønstre okay for dig, hvis de bare har en klar struktur eller gentagelser i deres blade. Heldigvis er det hele meget individuelt. Men prøv at mærk med hjertet og mindre med øjnene. 

Vi har samlet nogle eksempler vi selv synes gør noget forskelligt og som vi ville tolke forskningen. Men husk – det er INTET rigtigt og forkert. Det er bare sjovt at prøve at skabe rum, der giver dig mere af det du har brug for – fra hjertet. God fornøjelse.

Høje Stueplanter - til afskærmning og ro

Her er eksempler på høje grønne planter, der kan give super dejlig ro. Du kan også søge på høje stueplanter – vi har mange flere.

  • 579,00 kr. Tilføj til kurv
  • 424,00 kr. Tilføj til kurv
  • 799,00 kr. Tilføj til kurv
  • 879,00 kr. Tilføj til kurv

Stueplanter der har hjerte stimuli

Stueplanter med mønstre og farver og stimulerer, der kan være godt til at løfte – give energi.

Husk! Du kan søge efter flere størrelser under kategorien stueplanter.

  • 669,00 kr. Tilføj til kurv
  • 669,00 kr. Tilføj til kurv
  • 319,00 kr. Tilføj til kurv

Stueplanter der har ro i sig

Her har vi udvalgt de planter, der dæmper og sænker hjerterytmen. 

Husk! De kan fås i flere højde, her kigger vi bare på hvordan deres blade stimulerer dig helt ind i hjertet.

  • 299,00 kr. Tilføj til kurv
  • 165,00 kr. Tilføj til kurv
  • 475,00 kr. Tilføj til kurv