Kurv

Kom og oplev Adiso’s Garden Spot 1 på

CPH Garden 2022

Og mød os og lær mere om #naturing design for mentalt velvære

#naturing design – når vi er sociale med andre

Vores garden spot er denne gang specialdesignet til at vi kan være sociale på en måde, hvor vi samtidig ikke er åbne for hele verden – og det er vigtigt for stenaldermennesket i os. Det handler om mentalt velvære og du kan let skabe det i din egen have med vores designmetode #naturing.

Alle kan lave et lille fedt rum med få greb. Her er principperne

Vi har brugt, det vi kalder stenaldermenneskeprincippet og skabt beskyttelse bagfra og i siderne med pergola og planter og en åben udsigt fortil. Let at tænke på i jeres egen have. De enkle greb sænker hjerterytmen. En sænket hjerte rytmen betyder, vi er mindre i alarmberedskab. Mindre alarmberedskab giver anledning til, at vi måske kan åbne os mere i en god snak end ellers.

Fra inspiration til ro med få enkle trin

Når man benytter sig af roen i stenaldermenneskeprincippet, så kan man gøre det mere eller mindre komplekst i sit valg af blomster. På vores Garden Spot har vi valgt at lave et blomsterdesign med fokus på at skabe en følelse af inspiration – at tænke ud af boksen. Vi har blandet flere forskellige blomster, brugt farver og tænkt i forskellige teksturer og højder. Ønsker I at skabe mere ro – for eksempel, hvis man er stresset – så kan I med fordel tænke i flere af den samme slags blomster, grønne og lyse toner.

Mød os fredag kl. 14 og kl. 15 når vi holder en workshop om Blanc-scaping på Værkstedet. Blanc-scaping er vores eget ord – som I nok har gættet. En sammentrækning af blanck canvas og landsscaping. Vi tager et helt bart stykke og designer sammen og lærer om #naturing design og mentalt velvære hjemme hos dig selv. Vi lover det bliver sjovt!
Dage
Timer
Minutter

Mød os på søndagens Garden Talk: Hvorfor er det sundt at gå i haven kl. 13.30, Valmuescenen. Eller på vores Garden Spot bagefter – Vi glæder os!

Dage
Timer
Minutter

Få dine egne magiske kvadratmeter med #naturing

På søndag sælger vi de her magiske blomster fra standen – vi kalder det magiske kvadratmeter. Du kan forhåndsbestille dem her, så du er sikker på at få dem med hjem. Du kan afhente dem ved vores Garden Spot kl. 16.00 – 18.00.
Vi har på vores Adiso Advisory Board fantatiske Dr. Gayle Souter-Brown har forsket i hvordan raske mennesker også drager nytte af at være i haverum, der sætter sanserne i brug. Hendes forskning viser, at vi bliver bedre til at tale sammen og får en klarere følelse af formål og mening ved at tilbringe mindst en halv time om ugen i sådanne uderum.
Besøg vores Garden Spot 1 på CPH Garden 2022

Adressen er:

Marbækstien
2750 Ballerup

Se kort

Tilmeld jer endelig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om personlige havedesign.