Kurv

Blomsterløgskollektioner

Blomsterløg
TIL HUMØRET

#Naturing by Adiso – inspiration til kollektioner, der sætter lys i en kommende mørk vinter

Jo tættere vi bor på Nordpolen – jo mere bliver vi ramt af vinterdepression. I år virker det som om, den hårde vinter rammer os allerede – inden den er begyndt – meget hårdt endda. Stimulering af lys og farver har stor indvirken på vores humør. Her er vores bud på at snydstarte foråret og forkorte vinteren, så vi løfter vintermørket væk med blosterløg. De er de første til at spire op af jorden. Dertil kommer – og det ved man nu – at jo flere blomsterløg du har i haven, jo mindre skal du luge. Hvis vinteren bliver så hård, som alle siger, så skal vi have det NEMMERE til foråret. Og så er blomsterløg en møgbillig investering i vores humør – som vi ovenikøbet kan tage med indenfor. 

Her er et par design kollektioner fra #naturing by Adiso – til at løfte humøret i år.

Du bestemmer selv, hvor mange du skal have af hver slags, så det bliver til din unikke sammensætning, Vi håber, du har lyst til at lege med og finde ud af, hvad der passer til dig.

Daring Greatly+

Skal du også mindes om, at du har modet til at turde at miste fodfæste – om ikke andet for et øjeblik. Med mod følger sårbarhed og derfor kan du se det som et modspil i de blomsterløg, vi her har sat sammen.

Sunshine Stimulator+

Hvis du har brug for noget, der lyser op og drager din opmærksomhed, så se lige de her farvetoner: Fra det lilla og gule, der lyser op mens alt andet er brunt. Til de sarte gule nuancer, der erstatter og følger med, når de lyserøde toner med gule og grønne flammer for alvor tager fat.

Zen Sensation+

Nogle gange har vi brug for en rolig ramme til at fordøje alt, hvad der ellers foregår. Sarte farver og rolige strukturer hjælper til at sænke tempoet og trække vejret dybt – og fornyet energi vinder frem heraf. Vi slutter af med et skjold af Allium, der hilser sommeren velkommen og derfor kan lidt mere med farven.

Playfull+

Køb de her blomsterløg, hvis du har brug for at blive mindet om en legesyg og kreativ side af dig selv.

Bold presence+

Når du gerne vil blive mindet om, hvor smukke og unikke vi alle er, når vi står frem i alle vores forskellige former og toner. 

Blue ocean+

Vidste du, at blå i mange forskellige kulturer associeres med omsorg, ro, kærlighed, selvtillid, spiritualitet og evighed. For nogle virker det blå koldt og derfor ekskluderende. Hvad gør de blå toner for dig? Vi har leget med dem her, fordi de minder os om naturens kraft i os alle, som gør vi kommer igen og igen.

Sparkling joy+

Hvis du gerne vil blive mindet om alt det sjove og lette i livet. Eller bare har brug for en supercharger, der sparker til lysten til at gøre og være