Kurv

Blomsterløgskollektioner

Blomsterløgs-kollektioner

Inspiration til blomsterløg, der sammen skaber stemning

Hvilken stemning mærker du inde i dig og hvilken stemning vil du gerne have mere af? Når vi designer rum med #naturing, så er en del af det at skabe stemninger. Her er et par af vores bud. Vi håber, du har lyst til at lege med og finde ud af, hvad der passer til dig.

Daring Greatly+

Skal du også mindes om, at du har modet til at turde at miste fodfæste – om ikke andet for et øjeblik. Med mod følger sårbarhed og derfor kan du se det som et modspil i de blomsterløg, vi her har sat sammen.

Sunshine Stimulator+

Hvis du har brug for noget, der lyser op og drager din opmærksomhed, så se lige de her farvetoner: Fra det lilla og gule, der lyser op mens alt andet er brunt. Til de sarte gule nuancer, der erstatter og følger med, når de lyserøde toner med gule og grønne flammer for alvor tager fat.

Zen Sensation+

Nogle gange har vi brug for en rolig ramme til at fordøje alt, hvad der ellers foregår. Sarte farver og rolige strukturer hjælper til at sænke tempoet og trække vejret dybt – og fornyet energi vinder frem heraf. Vi slutter af med et skjold af Allium, der hilser sommeren velkommen og derfor kan lidt mere med farven.

Playfull+

Køb de her blomsterløg, hvis du har brug for at blive mindet om en legesyg og kreativ side af dig selv.

Bold presence+

Når du gerne vil blive mindet om, hvor smukke og unikke vi alle er, når vi står frem i alle vores forskellige former og toner. 

Blue ocean+

Vidste du, at blå i mange forskellige kulturer associeres med omsorg, ro, kærlighed, selvtillid, spiritualitet og evighed. For nogle virker det blå koldt og derfor ekskluderende. Hvad gør de blå toner for dig? Vi har leget med dem her, fordi de minder os om naturens kraft i os alle, som gør vi kommer igen og igen.

Sparkling joy+

Hvis du gerne vil blive mindet om alt det sjove og lette i livet. Eller bare har brug for en supercharger, der sparker til lysten til at gøre og være