Lyserød Eremurus ‘Robustus’ – Kleopatras nål blomsterløg – 1 stk.
149,75 kr. 74,95 kr. Tilføj til kurv
Tilbud

Lyserød Eremurus ‘Robustus’ – Kleopatras nål blomsterløg – 1 stk.

74,95 kr.

-50%

Et stk. pr. pose Medlemspris: 119,8 DKK ENDELIG har vi fået Kleopatras nål som blomsterløg. Er i begrænset oplag, så køb endelig, hvis du er lige så vild med den, som vi er. Fantastisk skæg, smuk og med kæmpe wauuuuv effekt og ALLE pengene værd!  Vi har afprøvet den som fremdyrket blomsterløg og den står som et to meter højt vidunder og får ALLE omkring sig i godt humør. Vi opdagede den i England, men det tog tid før en pæn version i rosa skulle finde vej til os. I Adiso er vi vilde med høje planter, der giver rumfornemmelse eller sparker til vores virkelighed. Denne her er virkelig en gigant, der får selv det mest uinteresserede havemenneske til at stoppe op og beundre naturens evner. For den bedste effekt, skal du vælge mindst tre og gerne fem. På Adiso gården skal vi lave et lille område, der er FYLDT med dem for omkring en champagne flaskes værdi. EJ JA! Skal du være med?!

171 på lager

1 stk. pr. pose
Eremurus ‘Robustus’ – Kleopatras nål
Farve: Lyserød og rosa toner med gul midte
Højde: Op til 225 cm
Blomstring: Maj-juni-juli
Placering: Trives i fuld sol

Den her version er et blomsterløg! Vi sælger den også i foråret, hvor den er fremdyrket.

Den er frostsikker, så vi er spændte på, hvordan den arter sig i haven – den bør komme igen. Vi kan ikke garantere smuksakken, hvis det f.eks. regner som en monsun, som det jo har gjort nogle vintre. Den skal stå i drænet jord – både i haven og i krukker.
Plant blomsterløget i 15-20cm dybde eller cirka 5cm fra jordens øverste lag alt efter løgets størrelse. Plant den i noget grus eller sandagtigt materiale eller jord, der dræner godt. Tricket er at det skal dræne godt, men det må gerne blive vådt. Fra foråret sørger du for, der er vådt omkring den – også mens den blomstrer – indtil den er i fuld flor.

Yderligere information

Farve
Højde
Placering
Løgstørrelse