Kurv

Veldesignede uderum betaler sig tilbage lige med det samme

Hvis vi ikke mærkede det før, så gør vi det nu. I en tid med Covid-19 og efter en nedlukning i foråret 2020 af Danmark, som ingen ønsker at opleve igen. At være i naturen giver energi og klarhed.

Forskningen er så massiv på området, at det ikke længere kan diskuteres. I naturen heler vi hurtigere. Vi får sænket stressniveauet. Og vi koncentrerer os bedre. Bare for at nævne lidt af fordelene.

…Og så er det lettere at holde afstand udenfor,
så vi sænker smittefaren samtidig. En win win for alle.

Uderum til pause, aktivitet eller kreativitet… sammen co-designer vi

Hvad skal uderummet kunne anvendes til? Er det et rum til afslapning og genopladning? Eller skal der holdes møder i virksomheden? Så skal vi tænke nok plads ind til, at alle kan deltage med afstand. Eller skal det inspirere til kreative tanker og nye løsninger? Så skal vi tænke i planter og blomster, der stimulerer.

Skal det kunne anvendes det meste af året? Så kan vi tænke ild eller varme ind og helt sikkert noget belysning. Hvad er der af afskærmning for vind og andre blikke? Kan vi skabe det alene med planter eller skal vi tænke i pergola og shelter? Hvad er der af udsigt til at stimulere sindet?

Det er nogle af de spørgsmål, som vi tager jer igennem i vores co-design proces. Og bare rolig. Svarene kommer ganske hurtigt, når vi sammen stiller ind på drømme og behov i uderummet. Og måske skal der være flere uderum med hver deres funktion. Eller vi skal tænke i løsninger med stor fleksibilitet. Vi kan hjælpe med det hele og gør det altså meget gerne.

Du kan altid kontakte os på tlf: 30450045 eller mail: [email protected]