Kurv

I #naturing bringer vi naturens veldokumenterede egenskaber i spil i uderummet helt tæt på

Det kan f.eks. være i en privat have, på et plejehjem eller på en virksomheds grønne arealer. Det virker alle steder. Og det er det, vi kalder #naturing.

Vi lancerede #naturing i begyndelsen af 2020. Vores arbejde bygger dog på mange års design erfaring og seriøst nørderi i stauder og planter og hvad de gør for os. Det blander vi med vores erfaring med at skabe oplevelser og viden om, hvordan vi fungerer i en hverdag – hvad der påvirker os og hvordan.

Vi kombinerer kompetencer fra havedesign med erfaringer fra spilbranchen og fra social innovation og forandringsledelse og tager viden med os fra vores egen gård, som også er vores showcase og minilaboratorium. Tilsammen skaber det unikke løsninger.

Forskningen har bevist, at naturen heler

Københavns Universitet har deres egen skov og park, hvor de afprøver og forsker. Landets kommuner sender deres stressramte borgere og borgere med særlige behov i naturterapi. Men naturen er afgørende vigtig for os alle sammen.

Vi mennesker er gået indenfor 22 timer ud af døgnets 24 timer og vi har rekord meget stress og dårlig mental sundhed hos både børn, unge og voksne. 53% af tiden kan vi ikke koncentrere os. Det er tid til at gøre noget.

Sæt (endnu mere) fokus på dine medarbejdere

Når vi udvikler uderum, så gør vi det med fokus på mennesket. Det kan være med blik for, hvad der giver overskud, ro, kreativitet – styrker immunforsvaret, dæmper nervesystemet – der er mange veje. Men pointen er, at hvis du skaber dig udendørs lommer baseret på, hvad der gør godt for sindet – så kan vi låse op for mere potentiale.

Når vi sammen skaber omgivelser, der løfter en stemning og øger folks evne til at få ideer og løse problemer eller føle sig mindre stressede… Er det bare fantastisk!

Skriv et svar