Kurv

Tror du, du kommer igen? Så er et medlemskab måske noget for dig!

Køb et 6 måneders Early-bird medlemskab og få minimum 20% rabat på det meste i butikken.
Med medlemskabet følger også dit eget log-in til adiso.dk. Det giver dig adgang til mere inspiration og viden i form af artikler. Og meget mere kommer til at følge.

I Adiso arbejder vi med #naturing: Det at få naturens dokumenterede helende egenskaber ind i vores eget uderum – om det er i haven, på altanen eller på arbejdspladsen. Det virker alle steder!

Som Early-bird medlem er du med til at præge Adiso i vores tidlige år og udvikling, så vi kan gøre det bedst muligt for vores medlemmer og kunder.

Vi opfordrer altid vores medlemmer til at kontakte os. Alle former for konstruktiv feedback bliver vi glade for. Vi tror på, at vi sammen kan udvikle Adiso i en retning, der gør godt for os alle.
Mød os også på bolig og have messer, det er altid sjovt og inspirerende. Billedet her er fra vores stand på CPH Garden 2019, hvor vi også kommer igen i 2021. Og som altid har vi en konkurrence om at vinde billeter.

I Adiso bruger vi tid på at researche og filtrere viden til jer. Og som de nørder vi er, så bliver det til meget tid. Det betyder også, at vi efterhånden har en stor mængde viden og erfaring. Det bruger vi til udvælgelse af stauder, planter og produkter til webshoppen og til at dele med jer. Og selvfølgelig i vores design arbejde.

Og så giver et Early-bird medlemskab dig mulighed for fortsat at være medlem for kun 179 kr. pr. halvår – som en evig rabat – selvom vi hæver prisen for et medlemskab, når vi er nået til at kunne tilbyde jer alt det spændende, vi har planlagt og som er på vej her på adiso.dk.

Og jo flere vi går sammen, jo hurtigere når vi også til det punkt. Det er så super spændende.

Og husk det nu! Vi vil virkelig gerne høre fra jer.
Kontakt os på mail: [email protected] eller telefon: 30450045