Kurv

En myte, at blomster i haven kræver mere arbejde

Og nej, der følger virkelig ikke en masse arbejde med Adiso Sæson Flower Box’en – det er inspiration og liv fremfor noget andet. Men altså, vi ved simpelthen ikke, hvordan det er lykkedes at sprede myten, at blomster kræver mere end alt muligt andet.

De mest fantastiske designere, som Piet Odulf, har gennem 25 år igen og igen bevist, at parker med overflod af blomster og stemning, kan kræve langt mindre vedligehold end en park med store græsplæner.

Det er klart, at der findes et hav af blomster, der ikke har særlig god holdbarhed – ikke spreder sig fornuftigt – eller på anden vis er nogle divaer, som kræver mere og derfor ofte giver mere dårlig samvittighed end glæde.

I Adiso’s Sæson Flower Box har vi netop udvalgt planter og blomster, der er nemme, holdbare og fyldt med stemning. Vi kalder mange af dem for superstauder.

Det kan godt være sin sag at vælge. Ud af f.eks. 600 forskellige storkenæb (geranium) er der kun ganske få, vi synes, er gode nok til at kunne blive brugt i #naturing regi. Engang imellem kan der godt snige sig en diva ind, men så lover vi at fortælle lige præcis hvorfor, den er det hele værd.

I øvrigt så har LEGO…

vist, at med bare seks legoklodser har du 915.103.765 forskellige kombinationsmuligheder for at skabe en and, Så hvis du gerne vil have lidt ekstra ud af det, ja så er det bare om at komme i gang. Der er godt nok fem ting i kassen, men det bliver stadig til en hel del muligheder for personlig kreativitet… Vi sender dog altid gode ideer og genveje med, hvis det bare skal være nemt, hurtigt og hyggeligt.