Kurv
Adisogården

Step 3: Farver og muligheder for at komme videre

Nu har du i step 1 taget stilling til, hvilken stemning ferie er forbundet med og hvad den skal give dig og din familie. I step 2, hvilket kig/område i haven, der med en lille forskel kan skabe ekstra feriestemning og ferieliv i haven. Her i step 3, kan du lege med kombinationen af farver og strukturer.

Hvis du – som mange – faktisk ikke rigtig har en idé til, hvordan du skal sammensætte stauderne – så er her et par hurtige lette principper: 

Kontrast som lime, lysegul og hvid er smukt og fungerer til alt

Hvis du bruger de her farver til at skabe kontrast, så sker der MEGET for øjet og det betyder, der sker meget for sindet. Hvis det lyder som ferie og det lige er det, du og din familie trænger til, så er det super. Kontraster kan løfte humøret eller få tankerne ud af hovedet. 

Tone i tone og mindre kontrast er mere roligt

Siger de principper, som vi vejleder udfra og som gælder for de fleste. Men ægte #naturing handler jo om, hvad der føles godt for dig, så husk at mærke efter. Hvis du gerne vil vide mere om farver, strukturer og hvad der skaber ro for de fleste, så har vi skrevet om det her.

Mange farver og meget forskelligt – inspirerer og stimulerer vores sanser mere

Meget gang i den og variation skubber MERE til os. Der var bare lige det, at for én, der er meget stresset, kan det føles for voldsomt. Men det fantastiske ved #naturing er, at når du nu kender til principperne og kan mærke efter selv, så kan du også vælge at lave flere mindre områder, der kan noget forskelligt, for stemningen og humøret og måske det interne pres. Vi oplever, at vores behov jo skifter hele tiden og at vi har brug for variation. F.eks., hvis man gør meget af det samme på sit job – eller føler sig uinspireret – så er det GODT med knald på i haven. Giver det mening?

Husk, at hvis du har spørgsmål, så skriv dem endelig til os, vi er OPSATTE på at gøre det nemt for jer alle. Du kan skrive på [email protected]

Bliver du fanget og vil lære mere? For det kan ferien jo altså også helt klart bruges til, så skriv til os om mulighederne eller tjek vores kurser og rådgivning ud. Vi designer gerne sammen med dig og skaber liv i haven – uanset om det er ferie eller ej.
Vi er klar på mail: [email protected] eller sms tlf 30450045. 

Du kan også se vores webinar om #naturing, når det passer i din kalender – f.eks. nu :0)