Kurv

Vi overfører vores viden til dig

Vi har udvalgt nogle grundlæggende principper, som er gode at tænke i, når I gerne vil arbejde med livet i haven og lade naturen give jer, det I har brug for helt tæt på. Kurset er bygget op, så der er en vekslen mellem online sessioner med viden, sparring og co-design og så hjemmeopgaver, som I løser, når det passer jer. På den måde får I faktisk ejerskab på en helt anden måde, end I kunne forestille jer – og får gang i haven og det liv, som I hver især ønsker jer det. Vores ønske er, at vi griber den måde at være ude på – an – så det føles som et sted, hvor I HENTER jeres ressourcer – og ikke som en lang to-do liste. Lange to-do lister er slet ikke, hvad naturen nogensinde har tænkt – det er noget vi selv har skabt, fordi vi ikke får afstemt, hvordan vi bedst fungerer – med de drømme vi har.