Kurv

Skab din have, så naturen giver dig lige det, du har brug for – med #naturing

Vi har mødt så mange af jer gennem de seneste år på bolig-, design- og havemesser, på pop-up events og når vi har co-designet for jer. Det er alle jeres input, som vi har bygget vores online kursus ‘Styrk din have EQ’ op omkring. Vi synes nu, vi er landet på et format, som virkelig opfylder jeres behov og som I kan blive super glade for. Med online kurset får I nemlig både sparring, inspiration og co-design, når vi hjælper jer med at skabe rum til livet i haven. Vi giver jer også nøje udvalgt viden, så I samtidig bliver opmærksomme på, hvordan og hvorfor noget virker og kan få ideer til at lave nogle fantastiske uderum, der gør jer glade – eller hvad I nu har brug for.

Når vi kalder det at styrke din have EQ – emotionel intelligens eller følelsesmæssig intelligens – så tænker vi på, hvordan vi får bygget vores følelser op på en god måde i vores uderum, så naturen i haven kan give os lige det, vi har brug for.