Kurv

Hvad får man ud af en Adiso Sæson Flower Box?

Du tænker måske, det er mange penge hver måned

For det første kan du sætte box’en på pause til enhver tid. Din økonomi er vigtig.
…Og prioriterer du at købe en smuk buket, så vil du med Adiso Sæson Flower Box hen over en sæson kunne plukke en del fra egen have i stedet for.

Og så er det bare enormt svært at sætte et beløb på, hvad det er værd at kunne lade sine batterier op – og blive mindet om alle de gode ressourcer vi har.

Men vi skal absolut ikke overtale dig til noget, der føles forkert.
Når du køber den her kasse, så er det well-being på dine præmisser, vi er ude på – så du skal føle, du får mere igen. Men måske skal vi lige sige, at vi samlet set giver en rabat, så indholdet i kassen altid er mere end 400 kr. værd.

Adiso Sæson Flower Box er designet til dig, der gerne vil skabe dit eget uderum.
Vi bruger al vores design erfaring og viden og hjælper dig til det – alt imens vi sender gode grundstauder afsted, som sikrer, at livet i haven kan leves – og ikke luges.

Samtidig er der også al viden om Health Design. Hvordan sammensætter du et dejligt uderum, mod stress, for mere kreativitet? Det hele kan blive til en slags raketvidenskab, hvor man står af. Og det er så nemt at blive overvældet og igen tænke – åh nej – nu er der igen et område, jeg skal blive bedre til. Og det er det helt modsatte et uderum skal gøre for dig. Så lad os dele al vores erfaring og viden med dig.

Med Flower Box’en får du hjælp – ligesom dengang en bedstemor overleverede viden. Stykke for stykke – m2 for m2, der alt i alt sparer tid og som bare fungerer. Din tid er vigtigt – og især glæden over det du bruger den på.

Det er kun dig, der kan tænke over, om din have skal have mere ind af det, der giver tid, ressourcer og overskud, eller om kassen bliver en byrde for dig. Det må den ikke, så får du ikke lov at købe den.

Adiso Sæson Flower Box er til, fordi den skal give mere livskvalitet – og det betyder flere ressourcer – en følelse af at have mere overskud, tid og glæde sammen med dem vi holder af.