Kurv

Få inspiration og kreative ideer til det liv i haven, du ønsker

En princip hjælp med blomsterne og udelivet

Vi har siden sidste år optimeret på vores Adiso Sæson Flower Box med herlig input fra alle. Vi oplever nu, vi er landet på et koncept, som vores kunder bliver super glade for. Med Adiso Sæson Flower Box får I den fordel, at vi – som de nørder vi er – nøje udvælger de planter, vi synes, er noget særligt for sæsonen. Samtidig bliver du klogere på hvorfor, og kan få ideer til at lave nogle fantastiske uderum, der giver glæde.

Jeg vil gerne bestemme selv

Der er flere af jer, der siger I gerne vil bestemme selv. Så kan I bare følge os i nyhedsbrevet eller vores nyheder her på adiso.dk – og det er fantastisk. Box’en er til dig, der faktisk gerne vil bestemme selv – men måske kan bruge inspiration til, hvordan man kan udvikle sig. Og som vil nyde at få udvidet sit kendskab til planter, der er fantastiske for sjælen. Og iøvrigt helt praktisk – hvad man med fordel kan lave i haven hver måned. På den måde får du faktisk ejerskab på en helt anden måde end ellers.

Og oven i inspirationen forholder vi os også til, hvordan vi kan gribe have livet an, så det føles som et sted, hvor du HENTER dine ressourcer – og ikke som en lang to-do liste. Lange to-do lister er slet ikke, hvad naturen nogensinde har tænkt – det er noget, vi selv har skabt, fordi vi ikke får matchet, hvordan vi bedst fungerer – med de drømme vi har.