Kurv

Adiso Sæson Flower Box lige til døren

Få inspiration, håndplukkede stauder og planter til dig og din have. Det hele sendt lige til døren i en Adiso Sæson Flower Box. Nemmere bliver det ikke. Og så er det også både sjovt og interessant. Og skubber nogle gange lige lidt til det hele. 

Adiso Sæson Flower Box er til dig, der virkelig gerne vil i haven. Som gerne vil have idéer til, hvordan og hvad du kan hygge dig med. Med box’en følger et minimagasin med tanker og viden om #naturing.

Hvad er #naturing? For os er det en måde at få naturens dokumenterede helende egenskaber helt tæt på i vores uderum. Om det er i haven, på altanen eller på arbejdspladsen. Det virker alle steder.

Når vi tænker i have design og stauder og planter, så gør vi det med fokus på mennesket. Fordi det er dokumenteret til at øge vores helbred på mange planer. Det kan være med blik for, hvad der giver overskud, ro, kreativitet. – Hvad der styrker immunforsvaret, dæmper nervesystemet – der er mange veje. Pointen er, at hvis vi skaber udendørs lommer baseret på, hvad der gør godt for sindet – så kan vi låse op for mere potentiale.

I minimagasinet giver vi veje til rum og liv i haven, der får skuldrene til at sænke sig og giver energi. Med fokus på, at vi alle er forskellige, så vi derfor også skal gå forskellige veje, for at vi hver især kan hente de ressourcer, vi netop har brug for. 

Hver måned modtager du fire grønne ting og en overraskelse fra Adiso gården. Det er tænkt, så det kan blive kombineret på et utal af måder, så du kan skabe noget unikt – noget der er lige dig.