Kurv
Adisogården

Step 3: Farvesammensætning

Nu har du i step 1 taget stilling til, hvad du trænger til mere af i haven lige nu. I step 2, hvilket kig/område i haven, du skal fokusere på. Her i step 3, kan du lege med kombinationen af farver.

Hvis I – som mange – faktisk ikke rigtig har en idé til, hvordan I skal sammensætte farverne – så er her et par hurtige lette principper, der så nemt muntrer foråret op.

Kontrast som lime, lysegul og hvid er smukt og fungerer til alt

Hvis I bruger meget kontrast, så sker der MEGET for øjet og det betyder, der sker meget for sindet. Hvis det er det, du trænger til, så er det super. Det kan sagtens være en god ting for at løfte humøret eller få tankerne ud af hovedet.

Tone i tone og mindre kontrast er mere roligt

Siger de principper, som vi vejleder udfra og som gælder for de fleste. Men ægte #naturing handler jo om, hvad der føles godt for dig, så husk at mærke efter.

Mange farver og meget forskelligt – inspirerer og stimulerer vores sanser mere

Meget gang i den og variation skubber MERE til os. Der var bare lige det, at for én, der er meget stresset, kan det føles for voldsomt. Men det fantastiske ved #naturing er, at I nu kender til principperne og kan mærke efter selv og I kan let lave flere mindre områder, der kan noget forskelligt, for vores humør og interne pres – skifter jo hele tiden. Og det er vigtigt at forstå, at vi har brug for variation. F.eks., hvis I gør meget af det samme på jeres job – eller føler jer uinspireret – så er det GODT med knald på. Giver det mening?

Husk, at hvis I har spørgsmål, så skriv dem endelig til os, vi er OPSATTE på at gøre det nemt for jer. I kan skrive på [email protected] 

Er I lidt i tvivl, lav en base

Det er smadder godt at lave et slags grundbed som en base. Tanken er, at ligesom dem, der bruger make-up, bruger foundation som en base – eller når man skal male – så bruger man en grunder som base – ja, så kan I lave en base med gode stauder i rolige farver, som gør godt. Måske kan I få grundstauder af naboen. SUPER. Hvis ikke, så har vi samlet gode stauder, der kan skabe en base og passer til hvad som helst og som er gode til enhver have. 

Selv 1m2 bed med #naturing for øje – kan være en ren vitaminindsprøjtning

Hvis I skal have planter, der blomstrer eller står flot hele året rundt, skal I have tænkt det hele igennem. Det elsker nogen at gøre – så kan man drømme og være kreativ. Men bliver det uoverskueligt, så foreslår vi, at I bare tager 1m2 ad gangen – og så får I på en nem måde kommet i gang med bede, der på kort tid kan gøre en kæmpe forskel – og på lang sigt – være utrolig nemne at holde. Bliver I fanget og vil lære mere? Skriv til os om mulighederne eller tjek vores kurser og rådgivning ud. Vi er klar på mail: [email protected] eller sms tlf 30450045.