Kurv

Lige nu: Step 1 – Drøm i stedet for DO

Tag dig selv alvorligt. I vores verden er naturen til for os. Det er ikke et prestigeprojekt, noget der skal passes fordi vi synes vi bør, eller investeres i fordi man synes man skal. Naturen har den vigtige funktion at den kan tømme hovedet og når det sker bliver der plads til nyt og vi får en masse overskud. Så øvelsen i januar måned er finde en vej til at naturen kan give os det overskud. Og januar er svær. Vi har brug for farver og lys! Så what to to? Vi har kigget ud af det mørke vindue i mange år og oplevet humøret sænke sig over, at alt er gråt, brunt og trist. Tricket bag det her at gøre…

absolut ingenting. Eller… vi prøver ikke at presse, men måske invitere os selv… snyde os selv… lokke os selv… til at finde en åbning. Så vi inviterer os selv til stearinlys, henter en stak hvidt papir og åbner Pinterest. Låner havebøger på biblioteket eller surfer i vilden sky. Kort sagt. Vi DRØMMER!

Drøm på Pinterest. På Pinterest har vi lavet et HAV af boards på ALVERDENS emner: Søg på Adiso_Ida. Når du kigger på billeder, så begynd med bare at samle ALT det du kan lide. Bagefter prøver du at finde mønstre i billederne. Hvad går igen? Lyserøde farver? Stedsegrønne buske? Grønne klatrende herligheder? Nu har du spirende ideer til, hvad der tiltaler dig.

Du kan også tage en stak hvidt papir og tegne dine rum set oppefra. Hvad mangler i dit liv? Er der en lille vintersolplet, som mangler en bænk? Kunne du bruge noget mere grønt? Der er også te og kaffe modellen. Lav en kop te og sæt dig og kig ud af vinduet. Hvad har du at kigge på. Kig så Pinterest. Hvad VIL du gerne kigge på?! Er der et særligt hjørne indenfor, hvor du kan kigge på noget udenfor? For hvad betyder en udsigt? Der er utrolig mange teorier og forskning bag, men der er efterhånden SÅ mange undersøgelser, der viser, at folk f.eks. heler hurtigere på hospitaler, hvis de har noget natur at kigge på. Og selvom vi ikke er syge, så er det GODT for os at kigge ud. Vi kalder det at hjernen rebooter og tømmer alt muligt støj ud, for at man kan tænke mere normalt igen. I det hele taget er alt det her drømmeri, jo noget vi bruger tid på, fordi vi tager det ret alvorligt, at vi faktisk bliver så påvirket af vores omgivelser.

Drøm med en plan. Hvis du kunne tænke dig at sætte dine drømme i struktur og være sikker på, at dine højere visioner ender med den rigtige plan, så har vi et godt vintertilbud: Tilmeld dig vores online-kursus til en værdi på mere end 6.500 kr. Vi kan lave en rabat, fordi I selv tegner og I deltager som del af en gruppe. Kurset indeholder to online sessioner af 1,5 times varighed, en personlig Adiso Sæson Flower Box med grønne planter og adgang til en lukket Facebook gruppe.

Designkurset er en oplagt gaveidé til folk, der drømmer om et liv i deres have, på deres altan eller andet uderum – som giver energi og muligheder. Alle kan deltage! Uanset om det er store eller små drømme – om der er stress eller sygdomme i spil, hvor haven skal bidrage til heling. Første session er torsdag d. 23. januar kl. 19.30 – 21.00. Adresse sofaen – lænestolen kan også bruges. Anden session er torsdag d. 20. februar kl. 19.30 – 21.00.

Et veldesignet og gennemtænkt uderum lader batterierne op for alle. Vi plejer at sige:
– Hvis vi virkelig skal gøre en forskel i verden, så skal vi begynde med at få et større overskud i os mennesker. Naturen har den evne til at give os det overskud.

Naturing er vores nye ord.  Her om vinteren spekulerer vi som en gal over, hvordan vi sætter ord på hvad Adiso gerne vil dele med jer. Den difuse natur. Hvordan får vi brugt den i praksis, så det ikke bliver en præstation – endnu en ting på listen, men faktisk noget, der styrker vores indre kompas. Jeg plejer at sige, det ikke er rocket science. Men det er egentlig ikke rigtigt. Det jeg mener er… Det er uendelig lidt, der skal til. Og det begynder med, at vi tager os selv alvorligt. Du skal ikke blive bedre noget her. Du skal bruge dig selv præcist som du er. I stedet for at tænke – jeg skal også være bedre til at gå udenfor. Så overvej om en træstamme til en tekop, og gummistøvlerne ved hoveddøren kan gøre du har LYST til at gå mere udenfor, fordi det er NEMT. Og måske kan tekoppen bare sættes på bordet og du kan KIGGE ud. Det er her drømme kan være virkelig nyttige. Drømme, hvor du er tro mod dig selv giver SÅ meget igen. Og hvis du mangler lidt inspiration så har vi fundet lidt godt at sætte gang i drømmene med. Vores lille foderstation til fuglene er jo super relevant her om vinteren og kan sidde fast på ethvert vindue. Fugle er så hurtige og bevæger sig og laver skøre ting, at man glemmer alt i nogle sekunder – og BUM så har hjernen gang i en reboot – en masse rod er tømt ud og der er plads til nye tanker. Det dagdrømmeri når det er bedst. Og måske skal du bruge nogle dejlige stearinlys eller bloklys til din hyggedesign tid? Dem med edderkoppelys er kanon at falde i staver til – og vupti så er du gang med mindfullness. Du kan også muntre uderummet op med vores helt særlige solcellelamper, der er formet som pærer, så du kan udvide rumfornemmelsen lidt. Der skal mindre til, end du tror.