Kurv

FAQ

Kan vi bare leje jeres gård? Og ikke noget med de heste?

Almindelig udlejning kan man finde masser af – I skal besøge os, fordi I er nysgerrige på, hvad det kan give jer. Vi er så sikre på I vil mærke en forskel – i naturen og hestene – at vi kan garantere penge tilbage for hestedelen, hvis det virkelig ikke sagde jer noget. Det er en time af jeres tid, men det vil sætte sig og give stof til eftertanke I ikke har prøvet før. Men selvfølgelig er fleksible, så ring og spørg os. Kontakt os endelig, hvis du er interesseret i at høre mere om et naturbesøg. Du kan skrive på [email protected]

Hvad koster det at besøge jer?

Prisen afhænger af, hvilken slags naturbesøg på gården, I ønsker. Vi tilrettelægger hvert besøg individuelt, så det rammer jer, lige hvor I er… men vi har givet nogle idéer til pakker – se her (link). Ring til os, så kan vi finde den form, der opfylder lige præcis jeres ønsker.

[ultimate_spacer height=”5″ height_on_tabs=”5″ height_on_tabs_portrait=”5″ height_on_mob_landscape=”0″ height_on_mob=”0″]

Hvad er en workshop med idéudvikling i naturen?

Når I booker denne type workhop, faciliterer vi en hel dag for jer, som vi sammen har planlagt et mål for. Vi inddrager gennem dagen naturoplevelser og Eagala hesteassisteret udvikling. De indgår i en fastlagt proces, som hele tiden bringer jer nærmere jeres mål. Vi inddrager også de værktøjer, som vi har brugt til at designe og produktudvikle i mere end tyve år. Vi er alle erfarne facilitatorer, der nu også arbejder med naturen udover de mange strategiske værktøjer og iterative- og agile processer, vi ellers anvender. Vi tror på – og vi ved, at vi alle er kreative og iderige mennesker og at under de rette omstændigheder, kan vi udvide det potentiale, som netop er heri. Det bliver særligt tydeligt sådan en dag – og derfor elsker vi at holde dem sammen med jer.

[ultimate_spacer height=”5″ height_on_tabs=”5″ height_on_tabs_portrait=”5″ height_on_mob_landscape=”0″ height_on_mob=”0″]

Hvad hvis man er bange for heste?

Vi er så sikre på at den time med hestene kan give jer noget, at vi er villige til at give pengene tilbage for den del, hvis I efterfølgende føler, at I ikke fik noget ud af det. Alle, der har prøvet det siger: “Det bringer en anden indsigt frem end noget andet, jeg har prøvet. Man kan tale sig frem til alt muligt – men det der sker med de heste – det glemmer man aldrig”. Er der en der reelt er bange eller allergiker er det aldrig et problem. Man kan stå udenfor folden og få fuldt udbytte af et forløb. Det hele handler om, de tanker, der opstår om en selv eller andre, når man ser på hestene. Alt det foregår med en hestesagkyndig person og en psykolog. Begge er certificerede gennem et globalt anderkendt personligt udviklings system, der hedder Eagala. Vi har KUN oplevet folk blive positivt overrasket, både ledere, studerende og folk med stress eller andre udfordringer. Prøv det. I fortryder det aldrig.

[ultimate_spacer height=”5″ height_on_tabs=”5″ height_on_tabs_portrait=”5″ height_on_mob_landscape=”0″ height_on_mob=”0″]

Hvordan reserverer man?

Skriv til os! Eller sms tlf 30450045, så ringer vi tilbage. Det er en god ide at booke et naturbesøg i god tid, da gården kun har åbent få dage per måned til virksomhedsbesøg. Vi laver en forhåndsreservation, som I skal bekræfte inden 7 dage. Når I har bekræftet, så modtager I en mail med oplysninger om jeres besøg på gården og I giver besked til os, hvis der er justeringer, gerne en uge i forvejen med store ændringer. I betaler et reservationsgebyr på forhånd efter aftale.

[ultimate_spacer height=”5″ height_on_tabs=”5″ height_on_tabs_portrait=”5″ height_on_mob_landscape=”0″ height_on_mob=”0″]

Hvordan er det med betaling?

I betaler et reservationsgebyr på forhånd, som I modtager på mail. Her finder I et betalingslink, så der er mulighed for at betale med kreditkort og mobilepay. Ifølge vores betalingsbetingelser vil der være en betalingsfrist på netto 8 dage. Vi kan sagtens arrangere at betale med EAN eller almindelig faktura.