Kurv

5 grunde til et unge forløb hos Adiso

Alle os i Adiso drømmer om at udfolde vores potentiale. Når man står derude under åben himmel og med hestene, så er der bare højere til loftet! Alle ansatte i Adiso søger noget særligt og har en ide om at vi kan udnytte vores potentiale bedre ved at tænke lidt “ud af boksen”. Det betyder, at vi tager det meget alvorligt at lytte til vores indre stemme – og hvis du taget et forløb hos os, så er vores vigtigste fokus, at du lærer at lytte til din.

Udover, at vores fokus er styrke din indre GPS med alt, hvad vi har at tilbyde, så er hele ideen med at tage et forløb hos os, at vi tror på du kan finde de bedste løsninger til dit liv – inde i dig selv. Vi ved forskningen viser, at naturen kan gøre så meget godt for sindet, at det ikke længere er til diskussion, at naturen virker. Her får du fem grunde til, at det er værd at prioritere et naturforløb til at styrke dine indre GPS – på Adiso Gården.

  1. Naturen sænker pulsen og stressniveauet. Og når dit nervesystem får ro – åbner det for nye muligheder – helt af sig selv. Om du er alene eller i en gruppe – så giver et naturforløb på Adiso gården plads til at se på verden – med nye briller. Og det forunderlige ved at stå med levende væsner som hestene er, at de straks reagerer på det, der foregår helt inderst inde. I naturen opdager vi dybere løsninger og indsigter, end det er muligt at finde indenfor. Vi hjælper dig med at samle op på dem.
  2. Naturen giver bedre humør og koncentration. Forskning viser, at naturen påvirker vores humør, vitalitet, fysik, følelse af meningsfuldhed og vores evne til nærvær og koncentration. Naturen er derfor et fremragende rum at idéudvikle og problemknuse i – og sammen sætter vi det i struktur.
  3. Naturen påvirker vores evne til at føle os forbundet til en gruppe. Forskning viser det simpelthen er nemmere at skabe gode relationer – når vi er i naturen. Når vi går og roder med de store ting i livet, hvad enten det skyldes sygdomme, stress eller bare at man ikke lige ved, hvad man skal, så kan det være sværere at indgå i sociale sammenhænge. Men vi vil gerne understrege, at ingen skal føle sig alene i at stille de store spørgsmål ved livet. På Adiso gården er der muligheder for at møde nogen, unge som ældre, som åbner op til at indgå i et større fællesskab.
  4. Opdag at blive påvirket af meget forskelligt. Forskning viser vi bliver påvirket af udsigt, beskyttelse, høje træer, hvislende græsser, dufte mm. Vi har flere variationer af uderum, der påvirker på forskellige måder og er mere eller mindre designede. Undersøg, hvad der sker med dine tanker og problemer, når du er i rum – både ude og inde, hvor der er uendelig højt til loftet. Sammen samler vi op på, hvad der fungerer for dig og hvordan du kan tage det med hjem.
  5. Vi hjælper dig med at finde en vej.  Alle os i Adiso har oplevet at skulle gå en anden vej, end vi troede. Nogle af os har børn, der slås med angst, depression eller værre ting. Nogle har børn, der har mistet en forælder. Nogle må leve med familien langt væk.  Nogle har børn med handicaps. Vi har alle taget en uddannelse og endt med at arbejde med noget helt andet. Vi har haft et talent, så skete der noget og vi måtte tænke anderledes. Derfor har vi KÆMPE forståelse for, hvis du måske kan bruge et pusterum til at styrke din indre GPS. Vi har systematiseret vores erfaringer og deler dem gerne med dig, så du kan bruge det som inspiration til at komme videre i dit eget liv. Vi er certificeret med heste assisteret terapi og har en brand dygtig psykolog tilknyttet, som er vild med at vi skal snakke mindre og være mere ude, mens vi leder efter løsningerne ti vores liv.

I dag anerkender langt størstedelen af landets kommuner naturen som rehabilitering. Og de støtter ressourceforløb. Spørg eventuelt din kommune om de kan støtte et forløb hos os. Vi er i familie med projekter, der støtter os i ressourceforløb f.eks. på Fyn, med fremragende resultater. Kontakt os endelig på [email protected], hvis du har brug for at høre mere eller send en sms på tlf: 30450045.

Skriv et svar