Kurv

Step 1 – Afsløring: Sådan kommer du igennem vinterens regn

Det er jo helt gakkelak med al den regn! Vi har brug for farver og lys! Er vi de eneste, der synes, det er svært at hive begejstringen frem for naturen, når den er så våd hele tiden? Vi har kigget ud af det mørke vindue i mange år og oplevet humøret sænke sig over, at alt er gråt, brunt og trist. Nu er vi klar til at afsløre sandheden om, hvad vi gør i Adiso. Vi gør…

absolut ingenting. Vi gemmer os indenfor med stearinlys, henter en stak hvidt papir og åbner Pinterest. Låner havebøger på biblioteket eller surfer i vilden sky. Kort sagt. Vi DRØMMER!

Man kan godt sige, at vi er eksperter i at holde humøret højt ved at drømme. Men det er også fordi… at vi hen ad vejen har skabt nogle uderum, i områder, der FØR så meget triste ud om vinteren, men nu ser fantastisk grønne og frodige ud midt i al det grå. Vi plejer at sige… Vinteren er ofte langt det bedste tidspunkt at designe uderum i. For det er her, vi mærker, hvor TRIST kedelige uderum er. Og hvor MEGET der skal til for at lokke us udenfor. Og derfor – hvor påvirkelige vi er. Når vi kigger på Adiso gårdspladsen og den er helt grøn midt i januar, med smukke græsser til at lyse op, så bliver vi så glade. Og det har vi behov for! Man kan sige, at jo mere vi lærer at lytte til os selv, jo mere ser vi mulighederne. Og måske bliver vi også bedre til at se bort fra det, vi ikke kan gøre noget ved. Så vi drømmer.

Der er mange måder at komme i gang med at drømme på. Og det er LANGT sjovere at drømme end at falde ned i den her våde tristhed. Du kan gå på Pinterest og finde et HAV af boards, vi har lavet på ALVERDENS emner: Søg på Adiso_Ida. Når du kigger på billeder, så begynd med bare at samle ALT det du kan lide. Bagefter prøver du at finde mønstre i billederne. Hvad går igen? Lyserøde farver? Stedsegrønne buske? Grønne klatrende herligheder? Nu har du spirende ideer til, hvad der tiltaler dig.

Du kan også tage en stak hvidt papir og tegne dine rum set oppefra. Hvad mangler i dit liv? Er der en lille vintersolplet, som mangler en bænk? Kunne du bruge noget mere grønt? Der er også te og kaffe modellen. Lav en kop te og sæt dig og kig ud af vinduet. Hvad har du at kigge på. Kig så Pinterest. Hvad VIL du gerne kigge på?! Er der et særligt hjørne indenfor, hvor du kan kigge på noget udenfor? For hvad betyder en udsigt? Der er utrolig mange teorier og forskning bag, men der er efterhånden SÅ mange undersøgelser, der viser, at folk f.eks. heler hurtigere på hospitaler, hvis de har noget natur at kigge på. Og selvom vi ikke er syge, så er det GODT for os at kigge ud. Vi kalder det at hjernen rebooter og tømmer alt muligt støj ud, for at man kan tænke mere normalt igen. I det hele taget er alt det her drømmeri, jo noget vi bruger tid på, fordi vi tager det ret alvorligt, at vi faktisk bliver så påvirket af vores omgivelser.

Hvis du kunne tænke dig at sætte dine drømme i struktur og være sikker på, at dine højere visioner ender med den rigtige plan, så har vi et godt vintertilbud: Tilmeld dig vores online-kursus til en værdi på mere end 6.500 kr. Vi kan lave en rabat, fordi I selv tegner og I deltager som del af en gruppe. Kurset indeholder to online sessioner af 1,5 times varighed, en personlig Adiso Sæson Flower Box med grønne planter og adgang til en lukket Facebook gruppe.

Designkurset er en oplagt gaveidé til folk, der drømmer om et liv i deres have, på deres altan eller andet uderum – som giver energi og muligheder. Alle kan deltage! Uanset om det er store eller små drømme – om der er stress eller sygdomme i spil, hvor haven skal bidrage til heling. Første session er torsdag d. 23. januar kl. 19.30 – 21.00. Adresse sofaen – lænestolen kan også bruges. Anden session er torsdag d. 20. februar kl. 19.30 – 21.00.

Et veldesignet og gennemtænkt uderum lader batterierne op for alle. Vi plejer at sige:
– Hvis vi virkelig skal gøre en forskel i verden, så skal vi begynde med at få et større overskud selv.
Det kan man få af naturen.

Men altså… mindre kan også gøre det. Hvis nu du gerne vil handle sådan på en drømmeagtig måde. Vores lille foderstation til fuglene er jo super relevant her om vinteren og kan sidde fast på ethvert vindue. Og måske skal du bruge nogle dejlige stearinlys eller bloklys til din hyggedesign tid? Du kan også muntre uderummet op med vores helt særlige solcellelamper, der er formet som pærer, så du kan udvide rumfornemmelsen lidt. Der skal mindre til, end du tror, for at finde motivationen.