Kurv

Julegaver, der gør godt i sjælen

Nogle gange ligger det store i det små. Et lille kig ud af vinduet på blåmejsen, der elegant spiser af fuglehuset. Det lidt sjovere kig, hvis I får lov at se duen kopierer blåmejsen og vælter sig selv og fuglehuset i forsøget. Et lys i lanternen. Sådan vælger I ud fra, hvordan naturen heler.

Kan man kigge på det og blive afledt fra hverdagen? Så er det godt. Giver det minder, som føles dejlige? Så er det godt. Trækker det på smilebåndet? Så er det godt. Der er ikke nogen grænse for, hvor småt noget kan være – og stadig have den effekt. Tænk på din barndoms glæde ved en snegl. Forestil dig, at det faktisk stadig er sådan – du har måske bare lukket ned? Kig på mulighederne og mærk efter, om du tror, der kunne være en gave, der gør en særlig glad. Glædelig jul til jer der holder jul og god fornøjelse til alle.