Kurv

Et online-kursus i uderumsdesign, der heler

Vinteren er ofte langt det bedste tidspunkt at designe sin have i! Vi giver nu et godt tilbud om et online-kursus til en værdi på mere end 6.500 kr. Det er muligt for os, fordi I selv tegner og I deltager som del af en gruppe. Og da vi gerne vil fylde vinteren ud, så ser vi det som en god mulighed for alle.
Kurset indeholder to online sessioner af 1,5 times varighed, en personlig Flower Box med grønne planter og adgang til en lukket Facebook gruppe.

Designkurset er en oplagt gaveidé til folk, der drømmer om et liv i deres have, på deres altan eller andet uderum – som giver energi og muligheder. Alle kan deltage! Uanset om det er store eller små drømme – om der er stress eller sygdomme i spil, hvor haven skal bidrage til heling.

Et veldesignet og gennemtænkt uderum lader batterierne op for alle. Vi plejer at sige:
– Hvis vi virkelig skal gøre en forskel i verden, så skal vi begynde med at få et større overskud selv.
Det kan man få af naturen.

Vi ved det i Adiso, for vi har allesammen selv brugt det til at kurere stress, at finde ro og overskud for både os selv – og vores familier.

Vi har designet for familier, der er blevet helt afhængige af den ro, der har indfundet sig i deres uderum, at vi – på trods af vores viden og erfaring – alligevel er blevet overraskede over, hvor stor en virkning et godt uderum kan have.

Derfor. Brug vinteren til – fra sofaen med en dampende kop te, kaffe eller kakao – at planlægge og drømme om et udeliv, der heler sindet og gør dig, og dem du holder af, glade.

Et godt uderum er som at få en batterioplader sat til én selv – og det at designe sådan et rum puster mindst lige så meget til ens energi.

Så tænd et stearinlys, fordyb dig i tanker, drømme og inspiration og brug vintermørket på noget helt utroligt hyggeligt sammen med os.

Lær at designe din altan, have eller uderum med viden om, hvad heler og styrker sindet i os mennesker – og som passer personligt til præcis dig og dine behov og ønsker!

Vi glæder os til sammen at forbyde os i, hvordan vi kommer i gang med at få udnyttet alt det naturen kan, mens vi drømmer indenfor.