Kurv

5 grunde til et naturbesøg vil gøre en forskel – for evigt

Firma udvikling baseret på forskning og globalt anerkendte systemer. Til firmaer, der er interesseret i at løfte potentialet hos sine medarbejdere og blive inspireret til nyt. En dag på Adiso gården egner sig blandt andet til organisationsudvikling, idegenerering og udvikling af et medarbejderteam.

Her får du fem grunde til, at det er værd at prioritere et naturbesøg på Adiso Gården.

  1. Naturen sænker pulsen og stressniveauet. Prøv selv at mærke, hvad det gør ved et holds evne til at tænke og holde opmærksomheden.
  2. Naturen giver bedre humør og koncentration. Prøv af, hvad det betyder for idéudvikling og problemknusning.
  3. Naturen påvirker vores evne til at føle os forbundet til en gruppe. Forskning viser det simpelthen er nemmere at skabe gode relationer – udenfor. Hvad er det værd for virksomheden at udvikle sammenholdet i teamet og i grupper?
  4. Bliv inspireret til tiltag, I kan tage med hjem. Opdag, hvor lidt der skal til.
  5. Opdag, hvor påvirkelige vi er. Forskning viser vi bliver påvirket af udsigt, beskyttelse, høje træer, hvislende græsser, dufte mm. Hvad sker der med jeres ideer og problemer, når I flytter jer rundt i forskellige rum og dermed påvirkninger? Det er sjovt og virkelig simpelt at prøve af.

Adiso gården er bygget op inspireret af en masse evidensbaserede principper for, hvordan naturen kan påvirke dig positivt. Og vi har tilført vores designbud på, hvordan man kan lave en fortolkning af det, når vi skal være sammen med andre. Det lyder på grænsen til helligt. Men det er faktisk bare så nede på jorden, at det er lige til at tage med hjem.

Der er 35.000m2 udendørs areal og over 150m2 indendørs areal. 

“Det er sjovt – man kan tale sig frem til SÅ mange løsninger. Men det, der sker derude med hestene – det glemmer man aldrig. Og hele det sted er bare så dejligt.  Det er vildt. Vildt det kan sætte sig så anderledes fast – end al den snak” (Besøgende efteråret 2019).

Vi håber snart at se jer på gården. Husk – der er begrænset åbent hver måned.

 

Skriv et svar