Kurv

Lys påvirker vores humør – så hvad med lidt opmuntring?

Vidste du, at vi i norden er mere påvirkelige overfor lys? Vi skal helst have stærkt lys midt på dagen og mere roligt, dæmpet lys om morgenen og om eftermiddagen og aften. Ellers påvirker det vores humør. Når man tænker på, hvor meget der påvirker os – så får vi lyst til at gør noget ved det. En ting er al den forksning. Vores forslag er bare at lytte lidt til den stemme i os, der fortælle os noget generer os, eller gør os i godt humør. Og de her lyskæder – gør os i godt humør.

VI HAR EN KÆMPE NYHED MED SOLCELLEDREVNE LYSKÆDER! Forestil dig du kan sætte lys hvorsomhelst – fordi du ikke behøver nogen ledning – og i stedet kan have lyskæde tændt – med et solcellepanel! DET HAR VI NU. Nøj det er både sjovt at lege med og ret så awesome (altså FEDT nogen opfinder det ik?)

For os skal lysene være varme og blide og have den helt rigtige hvide farve, som mor Ulla lærte os, da hun testede mere end 100 lyskæder for at finde de helt rigtige til Adiso butikken de første år. Nu kan vi selv og vi har fundet de smukkeste solcelledrevne lyskæder. De skal på klatreplanterne i år. Deres brune grene lyser op som en blød lampe og kan rette vores blikke videre hen mod det, vi gerne vil fremhæve. Jaja – sådan kan lys – vise vej. Nu uden at trække ledninger rundt i et væk og dermed også med mulighed for spontant at lege mere med hvordan lyset virker. Nemt… Win win. WE LOVE IT!

Se på foto – en helt almindelig lyskæde, men den er solcelledrevet. Det vil sige, den er drevet af solens energi og at den ikke skal sættes i en stikkontakt udenfor! Den lyser med den helt rigtige farve og styrke. Så er det pludselig nemt at sige velkommen til kære venner og familier og gøre mørket til vores ven. Og så er det grønt!

Tidligere har vi brugt timer på at trække ledninger rundt, når lyskæderne skulle op. Men nu gør vi op med, at det enten skal være funktionelt eller smukt. Vi vil have det skal være hyggeligt, smart og… enormt let at få sat op og vedligeholde.

“Solcelledrevet lys – dvs. lys alle de steder, vi ønsker”

Ingen ledninger betyder også, at vi kan kaste lys alle de steder, vi ønsker. På vejen, træerne eller det mørke skur i hjørnet. Hvis man skal trække ledninger, skal alt være så gennemtænkt: Enten skal de være gravet ned – eller også bliver det hurtigt grimt, fordi ledningerne ligger over jorden vinteren over. Det er irriterende. Og dyrt. Og vi ved, hvor magisk naturen kan være, hvis vi lyser den op, så vi VILLE have gang i noget federe. Så vi fik nok. Vi har ledt med lys og lygte efter nogle, der kan få solcelledrevne lamper til at virke om vinteren.

Vi har fundet to drenge, der har en mission om at lave lys, der kan lyse hele vinteren ved hjælp af solceller. De er oven i købet danskere! YES! Så vi tester og leger med dem. Vi designer – de står for funktionen. Det er SÅ fedt. Da vi er lidt utålmodige, har vi spurgt, om ikke vi kan have noget allerede nu, der virker. De har fundet de solcelledrevne lyskæder: Ingen ledninger – nemt at sætte op – og med det helt rigtige smukke lys. Og så er det jo bare sådan en grøn tankegang. WE LOVE IT. Så der findes en smule allerede nu – og så udvikler vi sammen videre på egne serier, der kan MERE. FEDT.

Allerede i år, kan du altså SÅ nemt som ingenting sætte smukt lys op udenfor dit hjem – med vores nye kollektion af lyskæder og lyspærer. Vi har selvfølgelig også lidt tilbage af det gamle.

 

[readmore slug=”lys”]

Skriv et svar