Kurv

Hoveddøren og indenfor – byd velkommen

 

Vi siger VELKOMMEN til alle i den mørke tid. Med lys, lanterner, bål og lyskæder. Nogle går amok og tænder hele huset i lys lue. Det kan få andre til at tage afstand… nej det er altså for meget. Og sådan kan vi have travlt med at mene en masse om andre – og dømme om det eller det er for meget. For hvorfor skal folk egentlig ikke udfolde sig som de lyster? Ork ja, den kan vi godt tænke lidt over. Vi har samlet lidt til hoveddøren, så du kan invitere til den kommende ferietid med en magisk stemning. Og vi har lidt indenfor, som er så fint til fest og farver.

PS… har I set v0res bæredygtige optændingskogle? Hvis I mangler en lille værtsgave eller julegave?

Vi har fundet en bæredygtig optændingskogle, der brænder så godt den kan erstatte noget af mængden af optændingsbrænde – og så inviterer den bare til hygge, når den ligger ved siden af pejsen i en stor spand. Det var en tysk mand, der blev træt af al den gift og han fortalte detaljeret, hvordan en bivokset kogle tænder op i pejsen eller bålfadet – uden nogen som helst giftige stoffer. Nu har vi prøvet den af i flere år og må konstatere, den er fuldstændig genial. Og vi er de eneste i Danmark, der har dem. Juhu. Det er super fedt, lige indtil vi prøvede at google os selv – for kan man finde den? Nej da… pfft. – så hvad gør man så???……

Absolut ingen kan finde den fantastiske optændingskogle – så endnu en ting på to-do-listen til os. Den er så genial, at man kun køber den lille pakke første gang. Herefter går man stort! Sig det gerne videre til andre, imens vi prøver at hitte rede i, hvorfor Google absolut ikke kan finde vores grønne optændingskogle! 

Samtidig vil vi lige sige, at vores solcelle lyskæder kan oplades med usb og bliver købt af mange indenfor til juletræet, opslagstavlen, børneværelset og andre fantastiske stemningsfyldte muligheder. Den er vi glad for.