Kurv

Vi kan hjælpe dig hver måned

Adiso Sæson Flower Box er designet til dig, der gerne vil skabe dit eget uderum. Vi hjælper dig til at finde dit egen kreative, inspirerende uderum – og alt imens vi viser hvilke gode grundstauder, der gør at livet i haven kan leves – og ikke luges.

Med Flowerboxen får du hjælp – ligesom dengang en bedstemor overleverede viden. I starten kan man tænke – ej jeg vil selv bestemme alt i en have. Men stauder er drilske. Der findes f.eks. over 6000 geranium (storkenæb) og kun få af dem er stærke og gode og gør livet nemmere i haven.

Samtidig er der også al den her viden om health design

Hvordan sammensætter du et dejligt uderum, mod stress, for mere kreativitet. Det hele kan blive til en slags raketvidenskab, hvor man står af. Og det er så nemt at blive overvældet og igen tænke – åh nej – nu er der igen et område jeg skal blive bedre til. Og det er det helt modsatte et uderum skal gøre for dig. I boxen fokuserer vi på at gøre det let for dig. At gøre det sjovt – en slags forkælelse til dig selv – som giver dig lyst til at være kreativ – skabe rammer for dig selv og andre – på en NEM måde.

Sådan virker Adiso Sæson Flower Box

Skriv et svar