Kurv

Skal du nemt i gang nu?

Har du brug for at komme i gang med noget – lige nu – og nemt? Her er et håndpluk af ting vi tænker er aktuelt og nemt! Som vi har brugt timer på at researche på – så du bare kan gå igang. Det her er relevant hvadenten du har en lille gårdhave – eller en skole ellet et firma, der ku trænge til noget magi. Vi siger: Brug hellere lidt tid på 1m2 der bliver gennemført – end hele haven på en gang.

F.eks. om du skal grave i jorden eller ikke orker – så lad være med at gå i en billigbutik og køb nogle firkantede billige bede, fordi du tror livet bliver nemmere. Det er langt nemmere at holde 1m2 i jorden! Og du bliver ked af at se noget livløst firkantet ude i haven, der pludselig skaber disharmoni mellem de smukke runde buske og træer.

Udeting med former

Det tog os hundredvis af timer at regne ud, hvordan vi skulle løse en have, hvor et ønske om højbede var der. Det var først da vi skulle lave et ældrehjem, hvor det at gå i 8-taller er godt for sindet, at vi fik en ide. Bede med former. Først prøvede vi cirkler, men flowet kom ikke helt godt igennem synes vi. Og her kom ideen til at designe ægget. Højbede formet som æg. Lige gyldige hvilke mønstre du bruger – bliver det herligt, organisk og designmæssigt vellykket.

Skriv et svar