Kurv

Større tanker? Her er et nemt step 1: Book besøg

Hvordan kommer man i gang med at retænke hele ens udeliv – uden at skulle sætte sig ind i en helt ny verden selv? Det har vi heldigvis et bud på. Book en dag hos os – og vi hjælper dig med innovere på, hvordan trivslen kan stige til nye højder – eller stressen kan få sig en ordentlig nedtur. Kom og sæt mål for dit firma, din skole, dit museum, din institution – og sågar kan I gå flere sammen om at booke en dag i naturen med Adiso.

Der er forlængst samlet et hav af beviser på at et fantastisk uderum i pagt med naturen, kan afstresse, skabe kreative hjerner, give højere livskalitet og decideret hele sindet. For at få det hele ned på jorden, så book en halv eller hel dag hos os og få et skræddersyet program, hvor I kan arbejde med innovation, superpowers og kreativitet, i et miljø, der skubber til noget vi har glemt. Hvor godt vi har af at komme ud – og hvor lidt der skal til for at et uderum har en positiv effekt hos jer. Hvad enten I bare skal opleve en dag som forkælelse – eller ligefrem ønsker at skabe en varing forandring i jeres egen baghave, så er I velkomne.

Vi drømmer om at finde tilbage til naturen især med børn og unge

Vores baggrund er 20 år i den digitale børnebranche. Indtil vi en dag fik nok og gik fra et koncept der endte i ti lande. Men det var kommet for langt væk fra en god kerne. Og lige der svor vi, at vi ville arbejde med at tænke hele vejen rundt – fra en digital æra til en gammel næsten glemt æra – helt nede på jorden frisk luft og natur. Vi tror på vi alle er skabt til at komme “back to basics”. Det er kommer så langt væk fra os, at nogle forskere har måtte bevise og dokumentere at naturen er godt for os, før vi de sidste år har kunnet tage det at alvorligt at det at være ude, faktisk er fantastisk for os. Det blev til fødslen på Adiso.

Fødslen på Adiso var før ordet health design.

Vi begyndte med Adiso længe før vi kendte ordet health design, der handler om at vi har brug for at tænke på vores omgivelser udenfor os selv – påvirker os indeni. For os blev det et spørgsmål om at genopfinde måder at være kreative på – simpelthen fordi vi ikke kunne lade være.

At skabe rum – både fysisk og digitalt – kræver hjerte – sanser og når vi får for travlt og bliver for praktiske – så mener vi faktisk at vi holder op med at være at være effektive.

Det tog os en del år – fra at vi byggede hus, have, fik små design jobs, sprang ud som designere og vandt CPH Garden bedste stand 2017 til i dag, hvor vi designer uderum i større skala. Og vi er slet ikke færdige med at innovere. I 2018 købte vi en gård, der er ved at blive ombygget til en showcase. Et sted, hvor man kan mærke, hvor stor en forskel det gør med et uderum – og blive inspireret – ikke kun ved at besøge os, men også ved vitterlig at gå sammen om at retænke hvad der skal til for at få mere overskud /glæde /kreativitet – eller hvad jeres ønske er?

Kom og se en masse løsninger hos Adiso. En hel dag med 235m2 indenfor og over 30,000 m2 udenfor. Der er mange booknings muligheder – så vi skal finde din pris i forhold til hvad der skal ske. Mail: [email protected] for at høre nærmere – eller kontakt tlf. 30450045 for at høre hvad der kunne passe præcis til jer.

Skriv et svar