Kurv

Blomsterløg STEP 1

Sidste år var der flere, der oplevede, at deres yndlings blomsterløg blev udsolgt. Så i år prøver vi med – bestil nu og få dem leveret i september – straks de er klar. 

Foråret er en ny start. Som egentlig allerede begynder lige efter sommerferien. Det er næsten som at kunne lave et nytårsforsæt. En lille investering i sensommeren og efteråret – giver én retur på investeringen til foråret.

Hvert efterår, når blomsterløgene kommer, er det som at få lov at gå i en slikbutik. Det er sådan en slags slikbutik, der giver anledning til at standse op og mærke efter: Hvor er jeg i mit liv? Hvad skal jeg måske opmuntres med? Hvad kan haven minde mig om i år?
… Og så til det bedste…

Alt du vælger, har du glemt aaaaalt om, når foråret kommer.

Så er det du kan mærke efter igen: Valgte jeg virkelig alle de farver? Hmm måske fordi jeg skulle have gang i den? Og det fik jeg da i den grad handlet på. Eller… Hvorfor skulle jeg have så meget ro der i efteråret?… Dér er jeg da ikke mere. Og andre gange rammer man helt plet. Og ligegyldig hvad, så bliver man så glad for at give sig selv lidt omtanke. Det er hyggeligt. På en livsbekræftende måde. Og husk så.

De allerførste blomsterløg skal du se komme op af jorden allerede i januar og februar. DET gør bare glad.

På det tidspunkt er det mørkt. Der er intet, der blomstrer. Så hvor skal der være et lille glimt af farve og forår til at muntre os op. Bare en lille plet kan gøre dig glad i låget. Den plet, du investerer i nu – giver tusindfold igen. Altså. Ajajaj. Det er bare skønt.

Der er ikke så mange gode blomsterløg blandt de helt tidlige – og vi håndplukker ret kræsent, så de falder godt og at lidt får stor impact. Men også nogle, der spreder sig mere og mere – for man KAN ikke få nok af de tidligste forårsløg! Hvad enten du sidder inde og kigger ud eller når årets første græs skal slås.