Kurv

Blomsterløg inspiration STEP 1

Sommer… efterår… vinter. Forår er en ny start. Hvorfor vi har besluttet at livet er linært, når selv jorden er cyklisk, det er da mærkeligt ik´? Hvert efterår, når blomsterløgene kommer, er det som at få lov at gå i en slikbutik. Men sådan en slags slikbutik, der giver anledning til at standse op og mærke efter: Hvor er jeg i mit liv? Hvad skal jeg måske opmuntres med? Hvad kan haven minde mig om i år?… Og så til det bedste. Alt, hvad du vælger, har du glemt aaaaalt om, når foråret kommer. Så er det du kan mærke efter igen: Valgte jeg virkelig alle de farver? Fordi jeg skulle have gang i den? Og det fik jeg da i den grad handlet på. Eller… hvorfor skulle jeg have så meget ro der i efteråret?… Der er jeg da ikke mere. Og andre gange rammer man helt plet. Og ligegyldig hvad, så bliver man så glad, for at give sig selv lidt omtanke. Det er hyggeligt. Og husk så. Det aller første – STEP 1 – begynder med, at du forestiller dig januar og februar måned. Der er mørkt. Der er intet, der blomstrer. Hvor skal der være et lille glimt af farve og forår i mit liv, når jeg når dertil. Bare en lille plet kan gøre dig glad i låget, for det er netop den plet, du har investeret i for at gøre dig og andre glade. Altså. Ajajaj. Se nogle gode tidlige blomsterløg her og mange flere i butikken.