Kurv
Tulipaner kan inspirere til meget - her til utrolig farverigdom

Blomsterløg STEP 2

Nu har du valgt de tidligste lyspunkter i foråret. Nu bliver det endnu sjovere, for som foråret kommer – er der mange flere muligheder. Alle de valg kan gøre os forpustede, så det skal være let. Vi indsnævrer mulighederne et helt andet sted fra. I vores indre kompas spørger vi os selv… Hvad skal der ske næste forår? Prøv at se ind i din egen krystalkugle. Skal du lige muntres op vel hjemme fra job? Skal du næste år sprænge rammerne for, hvad der er muligt? Skal dine gæster overraskes ved indgangen til dit hjem med et festfyrværkeri? Vil du vise, du er mere feminin? Maskulin? Legesyg? Beslutsom? Har du brug for at få ro til morgenkaffen, når du kigger ud i haven?

Vilde farver kan være fantastiske til at få os til at vågne op og slukke for autopiloten.

Rolige pastelfarver kan få os til at trække vejret – altså som i – helt nede i maven. Men nogle gange er det også omvendt – at netop et hav af rødt får dig ud af travlheden og SÅ husker du at trække vejret. Det samme røde hav kan rejse en masse alarmer hos en anden, der måske har rigeligt med input i sit liv. Så… Hvad vil du have mere af i dit liv? Og hvad minder den enkelte blomst dig om?

Gør det nemt og vælg et tema for hvert bed, hvis du har flere drømme.

På den måde kan symbolerne bedre gøre deres indtog. F.eks. Shirley tulipanen, der er bleg lyserød med en skarp kant. Den har mere i sig, end man lige tror, ik´? Eller tulipaner med fryns, der lidt siger, der er mere i mig, end du tror!? Her ser I et bed fra vores tidligere gartnerelev, som ELSKER farver og ikke synes livet kan kategoriseres så enkelt.
“Gud”, sagde min kære mor, da hun så det: “Jamen altså, det er da nærmest for vildt – for meget… overflod… det kan man da ikke!?” Og vi nikkede og synes det var for meget, lige indtil vi fik en ny tanke: Eller… hvorfor bankede janteloven lige på der? Det er da på en måde også en fest, man gerne vil med til ikke?

Vi taler stadig om det bed to år efter.

Om at folde os helt ud. Om hvordan vi opfatter os selv og andre. Om livet. Og hvor farverigt det skal være. Hvorom alting er… Det vigtigste er: Hvad sker der i dig? Hvad skal der ske mere af? Og hvilke blomsterløg skal du så vælge?
Vi har her plukket et par eksempler – se hele kollektionen i butikken under blomsterløg.
Og husk nu – nogle lyse gule påskeklokker hører til i enhver have. De lyser op som lygter i en mørk tid – og netop i hvid eller lys gul, som passer til alle de andre  og fremhæver dem så smukt.

 

 

 

Skriv et svar