Kurv

CPH Garden coming up!

Så kommer vi snart på CPH Garden. Der er åbent fra torsdag den 20.6.-24.6 10-18. Og Adiso udstiller med en inspirationshave – wohoo!

“Redefining Good Life”

Haveselskabet har inviteret Adiso til at skabe en inspirationshave. Nogle af jer ved det, men til dem, der ikke gør. Adiso blev født fordi forlod mit gamle firma. Gennem ti år havde jeg udviklet børnekoncepter ud til ti lande – og stress niveauet og kravene til performance var ekstreme. Undervejs sikrede jeg min jordforbindelse med et liv i haven. Da jeg forlod egen virksomhed, byggede jeg et hus og en have fyldt med elementer, der gjorde familien altid skulle huske på det vigtige i livet.

Den have blev startskuddet til at væld af mennesker, der kom og spurgte om hjælp med deres haver. Og sådan blev Adiso født. I dag arbejder Adiso med det gode liv på flere planer. Vi designer haver inspireret af forskning omkring health design, fænomenologi som er fancy ord for, hvordan naturen kan hjælpe mod stress og øge vores kreativitet og styrke vores indre kompas.

Inspirations haven hedder: Redefining Good Life – og er inspireret af overgangen fra stress og livet i et job hamsterhjul – til et andet liv. Nogle gange har vi brug for beskyttelse, mens vi tager skjoldet af og giver pladst til at udvike os og se nye muligheder.

Haven er anlagt med flere partnere, og det vigtigste er nok at sige at denne have ikke skal ses på – men opleves i. Præcis hvordan – vil du opdage når du besøger den.

Vil du mere med Adiso?

Du kan vælge bare at købe ind på vores webshop. Du kan vælge vores Adiso designkasse som kommer til September i en ny udgave efter fantastisk test til foråret. Eller du kan vælge at vi hjælper med design i egen have. Så skal du bare skrive til os på [email protected]

Ses vi? Håber det.

Skriv et svar