Kurv

Designkassen er i process

Vi arbejder på at finde ud af, hvordan vi kan få skabt designkassen på flere måder. Vi har allerede fået SÅ god respons fra Mit Hjem er Mit Slot messen i år og Forum i efteråret. Nu mangler vi dig. Kunne du bruge en kasse med alle de bedste kort, der hjælper dig til at få din drømmehave? I stedet for en hel bog du skal overskue, skal du kun overskue en lille ting ad gangen? Vi har testet den nu i seks måneder og kan se vi har fat i noget. Vi glæder os også til at vise jer mere på messerne i år – vær parat til… at vi har arbejdet videre endnu og snart vil I høre om… Hygge in a box – med al den health design vi er så inspireret af. Og med den kreativitet vi mener, der skal til for at få oplevelser, der styrker dit indre kompas.

Vi har afprøvet det lidt i efteråret med at blande os lidt i hvad i bestiller af blomsterløg og faktisk sørge for I får succes. Og vi har talt en del med jer, om hvad I kunne ønske jer. Hvordan kan vi formidle vores viden bedst til jer? Hvordan kan I få mest glæde af det vi har at bidrage med… Og vi tror vi er ved at knække en rigtig god løsning.

I hører mere fra os. Men kunne I tænke jer, at hjælpe med at lave de bedste løsninger i verden – så skriv til os: [email protected] og tilbyd I vil hjælpe os  med at svare på spørgsmål. Juhu vi glæder os.

Skriv et svar