Kurv

Styrk din indre GPS – tilbud til unge

Er der måske en anden vej for dig derude? Find den vej, der er rigtig for dig, med et forløb på Adiso gården i naturen og med personlig udvikling via heste.

Alle os, der står bag Adiso gårdens innovationsprojekter har oplevet at skulle gå en anden vej, end vi troede. Nogle af os har børn, der slås med angst, depression eller værre ting. Nogle har børn, der har mistet en forælder. Nogle må leve med familien langt væk.  Nogle har børn med handicaps. Vi har alle taget en uddannelse og endt med at arbejde med noget helt andet. Vi har haft et talent, så skete der noget og vi måtte tænke anderledes. Vi har derfor KÆMPE forståelse for, hvis du måske kunne bruge et pusterum til at styrke din indre GPS.  

Et besøg på Adiso gården giver en mulighed for at få en indre stress over hele verdenens forventninger dæmpet – og finde din egen stemme. Din egen styrke. 

Vi samler op og giver redskaber til at reflektere og skabe en overførselsværdi til andre områder i livet – så du finder en vej frem.

Programmet er som udgangspunkt 3 timer, to gange ugentligt. Men kan tilpasses til den enkelte. 

En naturdag på gården kan indebære følgende:

Eagla – personlig udvikling via heste.

Foregår oftest som en gruppesession, men kan være individuelt. Heste er flugt dyr,, så de kan mærke menneskers humør og læser mennesker – helt indeni. Er du bange for heste, kan du stå udenfor folden og stadig få fuldt udbytte af det. Eagala foregår med en autriseret psykolog og en hesteekspert med over 6000 timer erfaring i hesteadfærd. Alle, der har prøvet der fortæller:

“Det bringer en anden indsigt frem end noget andet, jeg har prøvet”
“Man kan tale sig frem til alt muligt – men det der sker med de heste – det glemmer man aldrig”

Solo, kakao eller eventyr moment. Alt efter hvor meget tid, der er aftalt til forløbet, er der mulighed for at vælge: 

Solo – tid alene i naturen i de naturrum, som gårdens- og tilstødende område byder på – i det omfang, der passer til dig

Kakao – typisk vejledning til en god gåtur i det store naturfredede område, vi har tilgængeligt

Eventyr – arrangeres efter aftale, men kan for eksempel være undervisning i nonverbalt kropssprog, som heste bruger og som vi bruger ubevidst eller håndtering af heste generelt eller læring om design af gode naturområder. Eller følge nogen af os på arbejde og lære hvad vi gør, og hvordan vi tænker. Alle aktiviteter med henblik på at mærke sig selv og løse op for sit potentiale.

Pay-it-forward – du kan som aktivitet også vælge at hjælpe med noget arbejde eller noget praktisk på gården, som så udløser rabat til de kommende unge, vi har i et udviklingsforløb på gården med.
 

Adgang til gårdens lokaler på 230 m2 – heriblandt to pejsestuer. Vi har istandsat den gamle gård og trukket naturen indenfor.  

Som regel har vores besøgende lyst til at være ude hele tiden. Men er det koldt eller vådt, så nyder vi alle en pause foran pejsen, varm kakao, te eller an caffe latte.

Adgang til 35.000 m2 udeareal at være på

Inklusiv et areal på det femdobbelte, som ligger op ad gården til at gå tur 1,2 km fra vandet. Der er bålplads, gårdsplads med blomster, bænke med udsigt og meget mere.

Naturen beroliger vores instinkter – og folk, der dyrker naturen siger:

“Det er lydene, der beroliger. Bare at sidde og kigge på noget og lytte til susen i træerne. Det tømmer hovedet. Som om mine alarmer sænker sig”

Det er videnskabelig bevist, at naturen påvirker menneskers centrale nervesystem – vi er simpelthen bygget til at være ude – og det beroliger straks. I dag har langt størstedelen af kommunerne taget naturen som rehabilitering af samme grund. Spørg eventuelt din kommune om de kan støtte et forløb hos os.

PROGRAMMET:

Alle programmer bliver tilpasser individuelt

Et program vil som oftest være 3 timer – 2 gange om ugen.

PRIS: Er afhængig af antallet af timer og om det er individuelt eller i gruppe.

MENNESKERNE BAG:

Lederne bag Adiso kommer fra to forskellige verderne.

Ida Brinck-Lund er iværksætter og kendt som en “makeshithappen” evangelit. Ida har startet forfra mange gange i livet. Fra journalist i DR, TV2, til eget firma i børnebranchen hvor hun designede spil, og nu eget firma med natur og design. Det er Ida, der finder på, designer produkter, rum, oplevelser og altid finder en vej. Hun ejer gården og er hesteeksperten.

Tanja Pihl Sandager er strategen og kendt som en der får meget svær viden oversat til en brugbar hverdag. Tanja har en fortid i patienforeninger og forskning og har reopfundet den  verden mange gange i livet.  Hun sørger for at vi tænker alt igennem, så at det vi lærer kan flere få glæde af.

Annemarie Bergholt er vores tilknyttede psykolog. Hun er kendt fra DR TV, men hos os synes vi hun er kendt for at være en virkelig god lytter og skaber ligeværdigt forhold, så det bare føles trygt og rigtig rigtig rart at være i terapi hos hende. 

læs mere om Adiso og det videnskabelige i Eagala og naturterapi her.