Kurv

9 3/4 Grunde til hvorfor vi elsker jul

Så begynder artiklerne at rulle. For nu udkommer vi rigtigt med årets julebog. Ja… Kunsten at lave en god, anderledes, vedkommende julebog. Hvad er en god julebog? Hvorfor holder vi egentlig jul? Hvad er en god jul egentlig?

”I 45 år havde jeg en fantastisk mor. Hun lærte mig alt om julen og om livsglæden i det små. Sidste år døde hun desværre til kræft – og derfor skrev jeg en bog om juleglæden som en vej gennem sorg. Jeg fik simpelthen lyst til at dele sådan en livsglæde med hele verden – og først var det bare for sjov og en gave til nærmeste kunder. ”.Men så skete der det at kunderne begyndte at skrive ind:
”Jeg græd og grinede i sofaen så meget, at min mand spurgte mig, om jeg havde slået mig!”
”Det er præcis det med alle ambitionerne og så glemme at være i det! Jeg er jo sådan en DO’er for at gøre det så godt. Total spejl… rigtig skøn læsning…”
”Tænk jeg fik huskede alle dem jeg holdt af på den dejligste måde – og tænkte for første gang i år – jeg skal vist pynte lid. TAK”

På utallige opfordringer – er bogen nu udgivet til alle. Bogen er inspireret af vores holdning til design. Vi kalder det Quokka metoden.

” Quokka er helt umuligt at udtale, men handler om at designe oplevelser der styrker dit indre kompas. ”

Du skal bare google Quokka for at forstå, hvorfor”. Quokka er kendt for at være verdens gladeste dyr, der er i fare for at uddø.

”Du kan godt både bage julekranse eller hente dem på tanken og stadig få en god jul. Julens hygge handler om at gøre det rigtige for dig – i år! – og sådan bladrer man sig gennem et hav af inspirerende fotos og små tanker, der gør i godt humør.

Firmaet hedder Adiso efter par-adiso, fordi ingen kunne stave til Quokka, da de prøvede i 2012. Adiso designer haver, eller rettere designer de oplevelser naturen kan give dig fx i uderummet. Adiso bruger evidensbaseret Health design og viden fra al mulig forskning i designarbejdet. De blev i 2017 officielt erklæret årets stand til CPH Garden og har gentaget succeserne til messer i 2018 og er udstiller med en have igen til næste år på CPH Garden 2019, hvor de går efter at vinde publikumsprisen.

Derfor er det helt logisk at begynde det hele med naturen indenfor til jul…. Nå ik? “Men det er netop nøglen i Quokka metoden. Gør det der føles rigtigt for dig. Kære læser… vi håber hermed, det føles rigtigt for dig at læse bogen. Se mere om den her

Skriv et svar