Kurv

Orange sniger sig ind, mens pink er forårets farve i blomsterløg

Vi har forsvoret orange! NIX har vi sagt. I årevis. Men… i år… Orange er alligevel noget der lokker. Altså det er så mærkeligt!
Er det mon fordi græskarrene har vundet deres indpas til Halloween? Eller er der en varme og en kraft i farven, som vi savner når efteråret kommer.

Man ved det ikke. Men det vi ved er, at det at se på farver lige præcis i efterårstiden, er utrolig godt for os. Måden du leger med farver på er, at du finder elementer af farven, der går igen i den næste farve. Jeg tror kun det er derfor vi pludselig synes solhatten Purple Flame ku få så fornem en plads på Forum Messen – og nu på gården.

Og på en eller anden måde giver behovet for farven orange måske også sammen med følelsen af varme. At de varme farver gir os FØLELSEN af sommer lidt længere tid endnu. Er det mon sandt? Man ved det ikke, men det føles rigtigt… Og så er det jo Quokkametoden vi bruger siger: så ER det rigtigt. Vil du vide mere om Quokkametoden – udover den er umulig at stave til? Følg med i november måned. (hint – google Quokkaen og du vil MÅSKE få en spirende idé).

Skriv et svar