Kurv

Høje stauder og gratis – designråd på Mit Hjem er Mit Slot

Vi viser høje stauder frem på Mit Hjem er Mit Slot! Og en masse andre af vores yndlings. Både en tom og en rodet have kan nemlig rigtig godt gøre brug af højder. En opstammet Syren, der blomstrer så dejligt i foråret og er grøn og pæn helt frem til vinter. Og en ny ven af os har sagt vi næste år på gården skal have opskriften på syrensaft! Ih altså den slags synes vi er hyggeligt.

Ligesom Nis taler om at lave grøn salt ud af de sidste ramsløg, der blomstrer nu.

Kom og se på hvad vi finder på til messen. Vi har håndplukket sæsonrelevante som vi synes er nemmere at sætte sammen på ingen tid – så det ikke går galt. Og der er nok gode tilbud! Især det hemmelige som vi… jo ikke vil sige noget om endnu. Men vi skal helst nå 100. I vil vide det, når I besøger os og får en rundvisning.

Gratis design og designkasse snigkig
Der er gratis designråd og designkasse snigkig på messen hele ugen. Og det er også der, I kan få det hemmelige tilbud at vide. Ses vi? Det håber vi da rigtig meget.

KH Ida og co.