Kurv

Træn dit øje

Dagens træn dit øje går ud på at finde ud af forskellen på, hvad der føles godt – og hvad der ser godt ud. Sådan gør du:

Kig nøje på pergola billederne her. Det mest sandsynlige er, at dig og din partner vil have yderområder, hvor I ser helt forskelligt på sagerne. Vær nysgerrig. Spørg ind til, hvad den anden ser. Spørg dig selv, hvad du kan lide og ikke lide ved billedet. Se om du kan finde fællesnævnere ved at gå flere billeder igennem.

Gå i detaljen og se på blomsterne, det grønne, træets dimensioner. Hvad fungerer for dig, hvad gør ikke?

Stil dig selv omvendte spørgsmål. Hvad synes jeg er mest hyggeligt? Hvad synes jeg er pænest? Synes jeg det pæne er hyggeligt? Dine alamer skal gå i gang, hvis du IKKE synes det pæne er hyggeligt. Det ER muligt at kombinere stram minimalisme med hygge. Det er ikke bare muligt, men særdeles vigtigt at fastholde en vis sanselighed, når du former dit uderum.

 

En have, der skal gøre noget godt for dig, kommer ikke af hvad der ser godt ud i et boligblad. Den kommer ud af noget, der gør godt for dit indre. Og det KAN lade sig gøre at have både flot og godt. Når vi designer haver, som landskabsarkitekter – er det smukke ikke udfordringen. Det er nemt at skabe noget der er utrolig smukt for øjet. Men det svære ligger i at skabe noget, der gør godt for sjælen. Det kan lyde lidt howskisnowski, men helt ærligt – det er helt det modsate.

Træn dit øje ved at øve dig i, hvad der gør godt for dig. Lær at se mere med dine øjne. F.eks….Vi kan lide alle de her pergola-shelter hybrider – af forskellige årsager. Det kan være træet, farven, planterne. Træn dit øje til hvad der gør dig godt og bemærk, hvad du særligt kan lide, så du kan begynde at samle en liste af yndlingsheder.

<a data-pin-do=”embedBoard” data-pin-lang=”da” data-pin-board-width=”400″ data-pin-scale-height=”240″ data-pin-scale-width=”80″ href=”https://www.pinterest.dk/Adiso_Ida/adiso-pergolaer/”></a>

Skriv et svar